Balıkçı kavgası!

Balıkçı kavgası!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile bir balıkçıda yemek yerken çekilen görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. İmamoğlu görüntülerin sızdırılmasına tepki nin sızdırılmasıyla tepki gösterip, "MOBESE görüntülerinin böylesi bir magazinsel sürecin parçası yapılacak şekilde servis edilmesinin takipçi olacağım" derken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İBB herkesi tedbire çağırırken bir tek kendisi tedbir almamış" eleştirisinde bulundu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da yaşanan kar felaketi hakkında bilgilendirme yaptı. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren İmamoğlu, "20 milyonluk bir kentin sorunsuz bir süreç yaşamasını beklemek hayalcilik olur. Elbette mağdur ettiğimiz, yolda 1 saat bile beklettiğimiz vatandaşlarımıza söyleyeceğimiz tek şey vardır özür dilerim, bunu istemezdik" dedi. İngiliz Büyükelçi ile bir balıkçıda yemek yemesini de değerlendiren İmamoğlu, "Gizli bir yemek değil. Şeffaf bir yemekti" dedi. Görüntülerin sızdıırılmasına sert tepki gösteren İmamoğlu, "Devletimizin imkanları kullanılarak MOBESE görüntülerinin böylesi bir magazinsel sürecin parçası yapılacak şekilde servis edilmesinin sağlanmasının karşısında ben takipçi olacağım" diye konuştu.


KAR KÜREME ARACI SEFERBER EDİLMİŞ!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Yemek" tartışması hakkında "Böyle bir kriz zamanında kendi parti içini bile kontrol edemeyen bir CHP var" dedi. "Ben merak ediyorum, sorumlu bir yönetici, yönetmesi gereken bir kriz varken ve insanlar mağdurken nasıl başka bir yerde vakit geçirebiliyor" diyen Çelik, "Kriz zamanında böyle bir görüşme yapılmaz. Karşı tarafa bildirdiğinizde de anlayışla karşılanacak bir durum olarak değerlendirilir. İBB herkesi tedbire çağırırken bir tek kendisi tedbir almamış. Toplu taşımaya insanların yönlendirilmesi söz konusuyken otobüslere zincir takılmadığı görüldü. Daha da acısı krize müdaha etmesi gereken bir kar küreme aracı belediye başkanının yemek yemesi için yolun açılmasına seferber ediliyor" ifadelerinmi kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.