Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yanıt: Keşke bize sorsaydı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yanıt: Keşke bize sorsaydı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başakşehir’i ziyareti sırasında Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi’nin (BAKMER) kapılarının yüzüne kapandığı yönündeki iddiasına, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’ndan cevap geldi. Kartoğlu, “Keşke sorsaydı da personelimizin öğle yemeği için belediye binamıza geldiğini öğrenseydi. Birlikte yemek yerdik” dedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ziyareti sırasında Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Kadın Aktivite Merkezi'nin (BAKMER) kapılarının yüzüne kapatıldığını iddia etti. Bu iddia, sosyal medyada servis edilen bir videoda İmamoğlu tarafından dillendirildi. İmamoğlu'nun sözlerine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Başkan Kartoğlu, “İBB Başkanı ilçemizi ziyareti sırasında BAKMER çalışanlarının kendisini görünce kapıları kapadıklarını iddia etmiş. Keşke 'nerede bu insanlar' diye sorsaydı da öğle yemeği için belediye binamıza geldiklerini öğrenseydi. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yemek yerdik” dedi.

BÜYÜK SAYGISIZLIK YAPTI
İmamoğlu'nu ağırlamadığı yönündeki iddialar sonrası Kartoğlu'nu hedef alan sosyal medyadaki isimlerse Başakşehir Belediye Başkanı'nı eleştiri yağmuruna tuttu. Kartoğlu için, “İmamoğlu'na ayıp ettiği aşikar. Biz misafirperver bir milletiz. Seversiniz veya sevmezsiniz ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilçenize kadar geliyorsa ağırlamak zorundasınız” diyen ilçe sakinleri, Başakşehir Belediyesi'ni samimi olmamakla suçladı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan eleştirilerde Kartoğlu'nun büyük saygısızlık yaptığını ifade eden vatandaşlar, “Bu yaklaşım ilçemize de bizlere de yakışmadı” eleştirisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.