Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'ndan tepki gören 'deprem çantası' çekilişi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'ndan tepki gören 'deprem çantası' çekilişi
AK Partili Başakşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Yasin Kurtoğlu’nun 'reklam çalışmasına' depremi alet etti. Belediye, Yasin Kartoğlu’nun Twitter hesabını takip edip, retweet yapan ve iki arkadaşını da etiketleyenlere çekilişle deprem çantası vereceklerini açıkladı

AK Partili Başakşehir Belediyesi, AKP’li Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun Twitter hesabını takip edip, retweet yapan ve iki arkadaşını da etiketleyenlere çekilişle deprem çantası vereceklerini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Afetlerle mücadele bilinci artsın diye 100 Deprem Çantası hediye. Yapmanız gereken Yasin Kartoğlu hesabını takip edip, gönderiyi RT yaparak 2 arkadaşınızı etiketlemek. Son katılım 15 Kasım” denildi.


 

BÖYLE DE OLMAZ Kİ

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başakşehir ilçe sakinleri ise Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun büyük bir yanlış yaptığını söyledi. Kartoğlu'nu eleştiren vatandaşlar, “Bizim sosyal medyadan gördüğümz gerçek şu ki maalesef taraf olan yandaş olan bir siyaset anlayışı mevcut. Başkanın paylaştığı gönderi üzerinden siyasi bir hesap içerisine girmek, gördüğümüz en büyük ayıplardan bir tanesidir. Kınıyoruz” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.