Belediye araçları kaçırdı

Belediye araçları kaçırdı
Ataşehir Belediyesi’ne araç kiralayan şirketin avukatları, haciz için belediyeye geldi. Görüşmelerin ardından belediyeye ek süre veren avukatlar, 2-3 hafta önce de hacze geldiklerini, belediyenin bütün otoparklarını dolaştıklarını ancak araçların hiçbirini bulamadıklarını söyledi

Ataşehir Belediyesi haciz sıkandalı ile çalkalandı. Belediyeye araç kiralayan şirket tarafından başlatılan haciz işlemi görüşmelerin ardından ek süre verilerek ileri bir tarihe ertelendi. Belediyeye girmeden önce, açıklama yapan şirketin avukatı Yavuz Selim Aydın, birikmiş alacakları nedeniyle bir seneden beri belediyeye açmış oldukları icra takibinin devam ettiğini, yaklaşık 15 milyon lira alacaklarının olduğunu söyledi. Aydın, “Bu alacaklar karşılığında icra takibine geçtik. Tahsil yoluna gitmeye çalışıyoruz ancak, yapmış olduğumuz icra takibinde de herhangi bir sonuç elde edemedik” açıklamasını yaptı.

OTOPARKLARDA BİR TANE ARAÇ BULAMADIK
Ataşehir Belediyesi'nin borcunun birikmeye devam ettiğini dile getiren Aydın, “Makam araçlarından tut cenaze hizmeti sunan araçlar, belediyenin halkın hizmetine sunmuş olduğu araçların çoğunluğu, minibüs, otobüs vesaire hepsi firmaya ait” diye konuştu. “Belediyenin kendine ait araçları da vardı. 2-3 hafta önce bunlara haciz işlemi uyguladık. Belediyenin bütün otoparklarını dolaştık ancak araçların hiçbirini bulamadık” diyen Aydın, “Kiraladığımız araçlar hala belediyenin hizmetinde kalmaya devam ediyor. Yani belediyenin mevcut borcu daha da yükselmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.