Bir elin nesi var iki elin sesi var

Bir elin nesi var iki elin sesi var
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan 4 TIR yardım malzemesi bizzat Başkan Mehmet Murat Çalık tarafından depremzedelere teslim edildi. Elazığ ve Malatya'da yardımları teslim eden Çalık, "Beylikdüzü'nün desteğini ve duasını Elazığ'daki vatandaşlarımıza ilettim. Tüm yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğinden hiç kuşkunuz olmasın" dedi

Elazığ’da meydana gelen ve merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin hazırladığı yardım TIR'ları deprem bölgesine ulaştı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyet tarafından Malatya’da karşılanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine birinci elden teslim edildi. Beylikdüzü halkına yardımlarından dolayı teşekkür eden Mehmet Murat Çalık, "İnsanların kardeşlik ve dayanışma duygusunun en üst düzeyde olması gereken anları yaşıyoruz. Biz de Beylikdüzü olarak Malatya ve Elazığ'da ufak da olsa bir yaraya merhem olabiliyorsak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ'NÜN DESTEĞİNİ BİZZAT İLETTİM
İlk olarak Malatya Doğanyol Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Hakan Bay görüşen Mehmet Murat Çalık, buradaki depremzedelere yardımları teslim etti. Toplanan yardımların deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine tesliminden sonra, Elazığ'a geçen Çalık, "Beylikdüzü'nün desteğini ve duasını Elazığ'daki vatandaşlarımıza bizzat ilettim. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardımlarını esirgemeyen tüm komşularıma teşekkür ederim. Tüm yardımların ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğinden hiç kuşkunuz olmasın" dedi. Ekazığ'da depremzedelerle görüşen Çalık, "Her zaman yanınızda olacağız" açıklamasını yaptı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.