Bir gece sizi de arayabilirim

Bir gece sizi de arayabilirim
Yerel seçimler için partisinin teşkilatlarını uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. İstanbul’da belirlenen sandık kurulu üyelerinden 10-15 tanesini gece yarısı aradığını belirten Erdoğan, “Birkaç tanesi henüz hangi sandıkta görevli olduğunu bilmiyordu. Bir gece sizi de arayabilirim” mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Toplantısı'nda konuştu. “Siz sahada ne kadar çalışırsanız çalışın seçimin kazanıldığı yer sandıktır” diyen Erdoğan, 1947 muhtarlık seçimlerinde yaşanan Arslanköy olayını anlattı. AK Partili sandık görevlilerinin oy verme işleminden en az 1 saat önce görev yerlerinde hazır bulunmalarını isteyen Erdoğan, “Oy verme işlemi devam ettiği müddetçe partimizin aleyhine işlem yapılmasına, haksızlığa yol açılmasına bu arkadaşlarımız engel olacaklardır. Asla mekanını terk etmeyecek; ayrılacağı zaman da oradaki sandık müşahidiyle paslaşarak ayrılıp ihtiyaç giderecektir, bu o kadar önemli” dedi.

GECE YARISI SANDIK GÖREVLİLERİNİ ARADI
Görevlilerin, sandıklar kapandıktan sonra oy torbalarının götürülmesine refakat etmesini isteyen Erdoğan, “Beraberce kurula, oradan onlarla gidecek ve son ana kadar da o teslimatı yapıp öyle dönecek” talimatını verdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın kendisine, “Biz sandıklarda, sandık kurulu üyelerini belirledik” dediğini hatırlatan Erdoğan, “Getir bakalım dedim, getirdi önüme. Ben de tuttum rastgele şöyle bir 10-15 tane sandık kurulu üyesini gece saat yarım, bir gibiydi, telefonla aradım. Birkaç tanesi henüz hangi sandıkta görevli olduğunu bilmiyordu. Bir gece sizi de arayabilirim. Çünkü bu işi sıkı tutacağız, hafife almayacağız” ifadelerini kullandı.

SOYER’İ HEDEF ALDI
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'i de hedef alan Erdoğan, “CHP, rahmetli Türkeş'i ve arkadaşlarını 12 Eylül'de en ağır işkencelere maruz bırakarak, idamla yargılayanların mirasçılarını bugünlerde yeniden vitrine 
çıkartmak suretiyle 60 yıldır hiç değişmediğini gösteriyor” 
eleştirisinde bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.