Biz şamar oğlanı mıyız?

Biz şamar oğlanı mıyız?
FETÖ tartışmasında "Elimizde isimler var" diyen AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında büyük bir polemik başladı. Canlı yayında başlayıp sosyal medyada devam eden tartışmada Metiner, "Biz şamar oğlanı mıyız? Bizim onurumuz yok mu? Böyle bir siyaset, dava, hükümet şekli olabilir mi?" diye dert yandı

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner katıldığı bir canlı yayında FETÖ’cülerin Emniyet’in kritik yerlerine atandığını ima etmiş, “İsimler var bizde. Burada açıklamamıza gerek yok” demişti. Yayına bağlanan Soylu ise “Elimizde isimler var demesini kendime bizatihi hakaret kabul ediyorum” diye yanıt vermişti. Mehmet Metiner’in sonrasında bir açıklama yaparak, "Asla partimi ve hükümetimi eleştirmedim. Tam tersine her zamanki gibi yüreklice savundum" açıklamasını yaptı. Metiner’in açıklamasını alıntılayan Soylu ise "Kalplerinde bir bozukluk vardır, Allah da onlardaki bozukluğu arttırmıştır. Yalan söylemeleri yüzünden kendilerine acı veren bir azap da vardır" mealindeki Bakara suresinin 10’uncu ayetini yayınladı.

ALLAH CÜMLEMİZİ FİTNEDEN KORUSUN
Soylu'nun yanıtına Metiner'den cevap gecikmedi. "Biz fitne ateşini söndürmeye çalışırken siz harlamaya çalışıyorsunuz" diyen Metiner, "O ayeti kerimeyi bana atfen kullanmanız kalbinizin tamire ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Trollerinizle yaptığınız şey size de partimize de zarar veriyor. Kibir kalbi bozar" ifadelerini kullandı. Metiner, "Biz şamar oğlanı mıyız? Bizim onurumuz yok mu? Böyle bir siyaset, dava, hükümet şekli olabilir mi?" diye tepki gösterdi. Metiner, "PKK ve FETÖ canibinden yapılan itibar suikastlerine alışıktık. İçimizden görünen o birilerininkine de alışacağız anlaşılan" dedi. Metiner son olarak, "Davamızın hatırına bu bahiste kim ne derse desin artık susuyorum. Allah cümlemizi fitneden korusun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.