Böyle bir dönemde siyaset yapılmaz

Böyle bir dönemde siyaset yapılmaz
İBB tarafından ihtiyaç sahipleri için hazırlanan ve İstanbul’un tüm ilçelerinde dağıtımına başlanan yardım kolilerinin Beylikdüzü’nde de dağıtımına başlandı. Dağıtım öncesi belediye ekiplerine seslenen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bu dönemde siyaset yapılmaz, siyasetin bir kenara bırakılması gerekli. Ben inanıyorum ki bu süreç geçtikten sonra yeni hikayeler de yazacağız” diye konuştu

İhtiyaç sahipleri için hazırlanan ve İstanbul’un 39 ilçesinde dağıtılmaya başlanan yardım kolileri Beylikdüzü’nde de dağıtılmaya başlandı. İlk olarak bin 200 yardım kolisi Beylikdüzü Belediyesi ekiplerince Kavaklı ve Gürpınar mahallelerinde dağıtıldı. Dağıtım öncesi belediye ekiplerine seslenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü demek değişimin başladığı yer, pes etmemek, mücadele etmek ve güzel hizmet üretmek demektir. Buna yakışır bir şekilde davrandığınızı biliyorum” dedi. Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak çok ciddi bir çalışmanın içerisindeyiz. Birlikteysek ve birlikte hizmet üretirsek güçlüyüz” açıklamasında bulundu.

BİRLİKTE HİZMET ÜRETİRSEK GÜÇLÜYÜZ
“Bizadaletli ve nezaketli iş üreteceğiz. Ne yaptığınız değil nasıl yaptığınız çok daha önemlidir” diyen Başkan Çalık, “Bu süreç sadece müdürlüklerin başarısı değil, topyekün Beylikdüzü Belediyesi’nin başarısı olarak anılacaktır. Devletin kamu kurumlarının birbiriyle işbirliği yapma zorunluluğu var ve biz devletin her kurumuyla işbirliği yapacağız. Çünkü bizler vatandaşın en zor anında yanlarında olmak zorundayız. Bu dönemde siyaset yapılmaz, siyasetin bir kenara bırakılması gerekli. Ben inanıyorum ki bu süreç geçtikten sonra yeni hikayeler de yazacağız” ifadelerini kullandı. Çalık ayrıca, “Toplumsal barış ve dayanışmayı en üst düzeyde tutmamız gerekiyor. Güven ve umut olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.