Bunları yapan insan olamaz! Beylikdüzü'ndeki parkta ağaçlara saldırıp bankları tahrip ettiler

Bunları yapan insan olamaz! Beylikdüzü'ndeki parkta ağaçlara saldırıp bankları tahrip ettiler
Beylikdüzü'nde yer alan Enver Adakan Parkı'na önceki gece kimliği belirsiz kişilerin saldırdığı ve parkta bulanan bankları tahrip ederek, ağaçlara zarar verdiği ortaya çıktı. Olayı kınayan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Takipçisi olacağız” derken Beylikdüzülü vatandaşlar ise çevre düşmanlarına çok sert çıktı; “Bunları yapan insan olamaz” dedi

Beylikdüzü Enver Adakan Parkı, önceki gece şehir magandalarının saldırısına maruz kaldı. Parka giren kimliği belirsiz kişiler parkın içindeki bankları ters çevirip, kimini yakmak isterken, ağaçlara ve çiçeklere de zarar verdi. Yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Dün gece vandallar, Enver Adakan Parkımıza zarar verdiler. Halkın nefes aldığı ortak yaşam alanlarımıza yapılan bu yıkıcı hareketleri kabul etmemiz mümkün değil. Beylikdüzü’nde yeşilden taraf olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Çalık'a destek veren ilçe sakinleri de paylaşımın altında yaptıkları yorumlarla Beylikdüzü'nde her zaman yeşile sahip çıkacaklarını söyledi.

BEYLİKDÜZÜ'NÜN HUZURU KAÇMASIN

Enver Adakan Parkı'ndaki manzaraya ilişkin Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın sayfası üzerinden yorumlarda bulunan vatandaşlar, Beylikdüzü'nün güvenli bir kent olduğunu ve huzurunun kimse tarafından kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Erol Gürdal isimli bir vatandaş, “Maalesef aramızda insanlıktan yoksun olanlar da var, parklara kamera konması şart, daha vahim olaylar da olabilir” dedi. Yapılanın utanç verici olduğunu belirten Gülçin Aslan ise “Fütursuzca kinle yapılmış hareketler. Bunu yapan insan olamaz” ifadeisini kullandı. Gece bölgede güvenlik önlemi alınması gerektiğini belirten Tülah Şahinkaya da, “Bunu yapanlar ahırda yaşamayı hak ediyor. Hasta ruhlu, pis insanlar” açıklamasında bulundu.


Beylikdüzü Enver Adakan Parkı

Beylikdüzü Enver Adakan Parkı

Beylikdüzü Enver Adakan Parkı

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.