Büyükçekmece'deki mezarlıkta kanlı pusu!

Büyükçekmece'deki mezarlıkta kanlı pusu!
Büyükçekmece'de mermercilik yapan Ahmet Ünal'a mezarlık mafyası tarafından pusu kuruldu. Motosikletiyle hareket halinde iken arkadan araçla Ünal'a çarpan saldırgan, bununla yetinmedi aşağı inerek yaralıya saldırdı. Ünal, saldırganın kaza süsü vererek canına kast ettiğini iddia etti

Uzun zamandan beri Büyükçekmece'de mermer işi yapan Ahmet Ünal, korsan mermercilik yapan kişiler tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Geçmişte Sinop AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı da yapan Ünal, ilk olarak işyerinin kundaklandığını, sonunda da canına kast edildiğini savundu. Büyükçekmnece Yeni Mezarlık'ta kullandığı motosikletle hareket halinde iken, araçla kendisine çarptıklarını, yere düştükten sonra da darp ettiklerini dile getiren Ünal, "Kaza süsü vererek beni öldürmek istediler. Savcılığa şikayette bulundum" dedi.

YETKİLİLERİN BU İŞE EL ATMASI LAZIM
Yetkililere seslenen ve adalet istediğini ifade eden Ahmet Ünal, "Geçmişte işyerimi defalarca kundakladılar. Şimdi ise ölümden kıl payı kurtuldum. Mezarlıkların bu tür mafyalardan kurtarılması gerekir" diye konuştu. Saldırganların da mermer işi yaptığını, kendi aldığı işlere ortak olmak istediklerini, bunu kabul etmediği için de saldırıda bulunduklarını iddia eden Ünal, "Yasaların uygulanmadığı, hızlı yargılamaların yapılmadığı ve caydırıcı cezaların olmadığı müddetçe bu olumsuzluklar asla sona ermeyecektir" açıklamasında bullundu.

ÖZEL HABER: ALİ TARAKÇI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum