Büyükçekmece Mimaroba'da şüpheli ölüm: Yanarak aşağı düştü!

Büyükçekmece Mimaroba'da şüpheli ölüm: Yanarak aşağı düştü!
Büyükçekmece'de 2 çocuk annesi bir kadın, oturduğu binanın 6’ncı katındaki evinden aşağı düşerek hayatını kaybetti. Vücudunda yanıklar olan kadının intihar mı ettiği, yakılarak camdan mı atıldığı yoksa kazayla yanarak aşağıya mı düştüğü konusunda polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi'nde bir sitede sabahın erken saatlerinde büyük bir gürültüyle uyanan site sakinleri bahçede bir kadının hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde olay yerinde yaşamını yitiren talihsiz kadının vücudunda yanık izleri olduğu tespit edildi. Olay anında evde eşi ve 2 çocuğu da bulunan 39 yaşındaki kadının yakılarak camdan mı atıldığı, intihar mı ettiği yoksa yanarak aşağıya mı düştüğü konusunda polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı.

KADININ CESEDİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI
39 yaşındaki Mehtap M.G.'nin eşi ve iki oğlu ile ikamet ettiği apartmanın 6. katındaki dairesinden kendisini yakarak aşağı attığı iddia edildi. Alevler içindeki Mehtap M. G. apartmanın yan tarafındaki yeşil alana düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 sağlık personelinin yaptığı ilk müdahale sonunda Mehtap M. G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Mehtap M. G.’nin cenazesi olay yerine gelen cenaze aracı ile Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA DA YANIYOR
Kadının düşme anına ait görüntüler de ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kadının adete alev topu gibi yere düştüğü ve yere düştükten sonra da yanmaya devam ettiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.