Cami de cemevi de ihmal edilmeyecek

Cami de cemevi de ihmal edilmeyecek
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık projelerini “Beylikdüzüne Değer” başlığı altında tanıttı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve milletvekillerinin katılımıyla Beylikdüzü Spor Kompleksi'nde projelerini açıklayan Işık, “Bizlere güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Gönülleri fethetmek için yola çıktık. Beylikdüzü İstanbul'un en sorunlu ilçelerinden birisi. Beylikdüzü hala AK Parti'nin yaptığı hizmetlerle idare ediyor. Geçen 5 yılda taş üstüne taş konulmadığı için ilçemiz sorunlar yumağına dönüştü” dedi. 

40 yılı planladık
“Beylikdüzü'nde gençliğimiz ve azmimizle birlikte yeniden yükseliş dönemine gireceğiz” diyen Işık, “Beylikdüzü'nü ayağa kaldırmak için geldik. İlçemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmanın vaktidir. Gelecek 40 yılı düşünerek projeler ürettik. Ulaşım sorununu çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Yeşil tramvayla mahalleleri birbirine ve mahalleleri metrobüse, metroya bağlayacaklarını belirten Işık, “Beylikdüzü'nde ezan sesi duyulmayan mahalleler var. Her inanca saygı duyan bir anlayışla camilerimizi de cemevlerimizi de ihmal etmeyeceğiz” sözünü verdi. 

Bizde söz senettir
Mustafa Necati Işık'ın projelerini tanıttığı törende konuşan Binali Yıldırım, “Cumhur İttifakı'nın en genç ve yakışıklı adayı Mustafa Necati Işık ne söz verdiyse o söz benim sözümdür. Çünkü biz de söz senettir” dedi. Salondaki gençlere seslenen Yıldırım, “1 Mart'ta Mustafa Necati Işık'ı Belediye Başkanı yapıyor muyuz? Mustafa kardeşimi seçerken bizi de unutmayın” uyarısını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.