Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: Her meslek bir altın bileziktir

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: Her meslek bir altın bileziktir
"Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır" diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Gençlik Merkezi'ni zizyaret etti. Gençlerin beklentilerini dinleyen Üner, "Bana 24 saat ulaşablirisiniz. Buzrada verilen diğer eğitimlerin yanında şimdi de meslek edindirme kurslarını açıyoruz. Tüm bunlar siz gençlerimiz için. Sizler için yapıyoruz ve buraları sizlere emanet edeceğiz" dedi

Çatalca Belediyesi, üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan gençler için ücretsiz kurs desteğinin yanında şimdi de meslek sahibi olmak isteyen gençlere yeni bir imkan sundu. Müzik, resim, spor, bilgisayar, yabancı dil ve sınavlara hazırlık kurslarına kadar birçok branşta eğitim veren Gençlik Merkezi'nde şimdide meslek edindirme kursları açılıyor. Meslek edindirme kurslarının öncüsü olan Belediye Başkanı Mesut Üner, "İlçemizde önceliğimiz her zaman çocuklarımız ve gençlerimizdir" diye konuştu.


4 farklı alanda olacak

Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek kurslara katılmak isteyen ve merkezdeki kurslardan yararlanan öğrencilerle bir araya gelen Mesut Üner, öğrencilerin kurslarda kullanacakları malzemelerin de belediyemiz tarafından karşılanacağını söyledi. Üner, "Öğrencilerimiz Giyim-Filografi-Deri İşleme ve Dikiş-Nakış olmak üzere 4 farklı alanda açılacak meslek eğitim kurslarına katılarak sertifika alabilecek ve daha sonrasında Usta Öğretici sınavına girerek eğitmen olabilecekler" açıklamasını yaptı.


Telefon numarasını verdi

Gençlik Merkezi Müdürü Umut Şenol, Çatalca Gençlik Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yunus Taslı ile birlikte Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Üner, "Bana dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Size telefon numaramı veriyorum. İlçemizde siz gençlerimiz için çalışıyor, sizlere en iyi yarınları hazırlayabilmek için zaman kavramı gözetmeksizin mücadele veriyoruz. Bu anlamda birçok projeyi siz kıymetli evlatlarımız için hayata geçirdik. Eğitiminize destek olabilmek için 12. sınıflara üniversiteye hazırlık, 8. sınıflarımıza da lise sınavlarına hazırlık kursları açıyoruz. Aynı zamanda Kültür Merkezi'mizde ve Gençlik Merkezi'mizde onlarca sayıda tiyatrodan müziğe birçok alanda sanatsal kurslar veriyoruz" bilgisini verdi.

çatalca


Her şey gençler için

"Belediyemiz Spor Akademsi'ni açtık, Belediyespor Kulübümüzü kurduk, bin 800 öğrencimiz spor eğitimi alıyor. “Sağlık, Spor ve Eğitim” Çatalca’mızda üzerinde önemle durduğumuz konular" diyen Üner, "Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışını çok yakında gerçekleştireceğiz. Çok Amaçlı Spor Salonuyla, Futbol sahasıyla, fitness alanıyla içinde birçok spor aktivitesinin gerçekleştirilebileceği “Spor Adası” yapıyoruz. Tüm bunlar siz gençlerimiz için. Sizler için yapıyoruz ve buraları sizlere emanet edeceğiz. İlçemizin sosyal hayatına katkı sağlayacak projeler yapıyor, siz gençlerimizin, çocuklarımızın her yaştan tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği, başka ilçelere gitme ihtiyacı duymayacağı sosyal donatı alanları inşa ediyoruz" ifadelerini kullandı.

çatalca


HER ŞEY ÇATALCA VE GENÇLER İÇİN

Cumhuriyet Meydanı'nın hemen altında 300 araçlık kapalı otoparkı yaptıklarını dile getiren Üner, "İçinde kitap kafesiyle, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, etkinlik alanları, havuzlarıyla Millet Bahçemizi, yepyeni bir yaşam alanı olacak Cem Kara Yaşam Vadimizi yapıyoruz. Gençlik Merkezimiz ile işbirliğinde başlattığımız projemizle geleceğin zanaatkârları yine sizler arasından çıkacak. Sizler bizim yarınlarımızsınız, daima yanınızda olduğumu unutmayın. Her şey Çatalca’mız için siz gençlerimiz için" açıklamasında bulndu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.