Çevrecilik görün!

Çevrecilik görün!
Başakşehir'deki Millet Bahçeleri'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi eylemcilerini hedef aldı. Erdoğan, “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler, gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler” dedi

İstanbul Millet Bahçeleri'nin İstanbul'da kişi başına düşen yeşil alan sayısını ciddi derecede arttıracağını ve çevreye katkı vereceğini anlatan Erdoğan, 2013 yılında yaşanan Gezi Olayları'na atıfta bulunarak “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, ülkenin hayrına her işin karşısına dikilenler, gelip şu millet bahçelerine baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler. Biz bu anlamda 31 Mart 2019 seçimlerini gönül belediyeciliği seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk. Her şeyi gönülden yapacağız” diye konuştu.

BİZ YAPARIZ ONLAR KONUŞUR
Millet Bahçeleri gibi Kanal İstanbul'u da yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, “100 günlük icraat programımızda yer alan taahhütlerimizden birini daha yerini getirmiş oluyoruz. Biz yaparız onlar konuşur farkımız bu. Biz durmuyoruz onlar dedikodu yapıyor onlar ne yapılırsa yapılsın karşısına dikiliyorlar. Biz 'Kanal İstanbul' diyoruz, onlar 'İstemezük' diyorlar, 'Yaptırmazuk' diyorlar. Yapacağız, yapacağız isteseniz de istemeseniz de yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.