CHP ilçe örgütünden sözlu savunma!

CHP ilçe örgütünden sözlu savunma!
CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun CHP Avcılar ilçe yönetiminin sözlü savunmasını aldığı ortaya çıktı. Avcılar Belediyesi Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışına katılım gösterilmediği için yönetimiyle birlikte savunması alınan İlçe Başkanı Duran Meşeci, “Herhangi bir sıkıntı veya sorun söz konusu değil” dedi.

Damga, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Avcılar İlçe Örgütü'nden sözlü savunma talep ettiği dilekçeye ulaştı. 28 Ekim'de gerçekleştirilen Avcılar Belediyesi Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışına katılım göstermediği için İlçe Başkanı Duran Meşeci ve ilçe yöneticilerini sözlü savunmaya çağıran Kaftancıoğlu, ilçe karar defterinin de İl Başkanlığı'na gönderilmesini istedi. Yurdun açılışını, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sanatçı İlyas Salman ve Belediye Başkanı Handan Toprak birlikte yapmıştı. İlgili yurdun belediye tarafından 15 yıllığına kiraya verilmesi CHP içerisinde çatlak oluşturmuş, Handan Toprak'a sert eleştiriler yöneltilmişti.

Kaftancıoğlu'nun imzası var
Kaftancıoğlu'nun imzasıyla ilçe yönetimine yollanan dilekçede şu ifadelere yer verildi; “26 Ekim 2018 tarihinde Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit Torun ve İl Başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu'nun katılımları ile yapılan Avcılar Belediyesi Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurdu açılışı ilçenize bildirilmesine rağmen Parti Üst Yönetim programına yönetiminizle birlikte eşlik etmediğiniz görülmüş olup, bu duruma ilişkin savunmanızı ve 3. Bölge Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ufuk İnan'a sözlü ifade edilen ilçe yönetim kurulu kararınızı gösteren karar defterini 21.11.2018 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar il başkanlığımıza göndermenizi rica ederim.”

chp avcılar savunma

Meşeci: Sıkıntı yok
İl Başkanlığı tarafından savunmalarının istendiğini doğrulayan Avcılar İlçe Başkanı Duran Meşeci ise Damga'ya yaptığı açıklamada, söz konusu savunmanın sıradışı olmadığını söyledi. “İl Başkanlığı tarafından genel bir prosedür uygulanıyor” diyen Meşeci, “Biz açılışa katılmadık. İl Başkanlığımız da bununla ilgili doğal olarak savunmamızı istedi. Herhangi bir sıkıntı veya sorun söz konusu değil” açıklamasını yaptı. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.