Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023'e giden yola hazırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023'e giden yola hazırız
İstanbul'un Fethi'nin 569'uncu Yılı Kutlamaları ve millet bahçesine dönüştürülecek olan Atatürk Havalimanı’ndaki fidan dikim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023'e giden yola hazırız, sizler bugün bunu gösterdiniz” diyerek gelecek seçimler için iddialı mesajlar verdi. Törende konuşan MHP Lideri Bahçeli de “Cumhur İttifakı, yeni başarılara hazırdır” dedi

Atatürk Havalimanı'ndaki fidan dikim töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri için iddialı mesajlar verdi. 500 bini aşkın kişiye seslenen Erdoğan, “Biz 2023'e giden yola hazırız. Sizler de İstanbul'un inşallah 2023'e giden bu yolda hazır olduğunuzu gösterdiniz” dedi. Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan Erdoğan, “Akşam yalan, sabah yalan... Bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine. Aynen senin geçmişinde olanlar gibi, Menderes için diyorlardı ya uçaklar dolusu altın, elmas kaçırdılar. Aynısını şimdi Bay Kemal kullanıyor. Bu yalanların tutmayacak” diye konuştu.


ATATÜRK HAVALİMANI'NDA İSRAF YOK

Törende konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli ise “Bize göre millet bahçesi kucaklaşmanın adresi, kaynaşmanın adasıdır. Müflis ve ikiyüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanında yıkım, israf yoktur. Bilakis İstanbullu kardeşlerimi feraha kavuşturacak ihya ve inşa faaliyeti vardır” ifadelerini kullandı. Atatürk'ün isminin silinmeyeceğini de vurgulayan Bahçeli, “Atatürk adının silinmesi hiç kimsenin hatırına ve gündemine gelmemiştir. Aklını kiraya verenler, siyasetini rehin bırakanlar, vicdanını esir düşürenler akletmek şöyle dursun ne ahde vefayı bilirler ne ahlâkı tanırlar ne de vatan ve millet sevgisine bağlı kalırlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.