Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti aldatmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti aldatmayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuştu. İBB yönetimine sert sözlerle yüklenen Erdoğan, “İstanbul'un şu anda büyükşehir belediye başkanlığını üstlenmiş olan kişi acaba bu alanda attığı bir adım var mı?” diye sordu. Erdoğan, “Bir şey yapın. Suyu akmayan musluğu açmakla biz hizmet ettik diyemezsiniz. Milleti aldatmayın” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy'de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'ne katıldı. Konuşmasında İBB yönetimin sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “Burada bir duruma dokunmadan geçmeyeceğim. Bu işler bizim işimiz. İstanbul'un şu anda büyükşehir belediye başkanlığını üstlenmiş olan kişi veya kişilerin acaba bu alanlarda attıkları bir adım var mı?” diye sordu. “Bir şey yapın. Yani bir suyu akmayan musluğu açmakla biz hizmet ettik diyemezsiniz” diyen Erdoğan, “Milleti aldatmayın. Gelin bu tür eserleri yapın. Bu ülkenin darda kalmışına elinizi uzatın. Bu tür şeyleri yapın. Biz de sizlere alkışlayalım ama yok” ifadelerini kullandı.


KÖKLERİMİZLE BAĞIMIZI KOPARMAYACAĞIZ

Gelişmiş ülkelerin, Batı'nın düştüğü hataya Türkiye'nin düşmeyeceğini dile getiren Erdoğan, “Batı tarzı bir güvenlik ve refah anlayışı uğruna aileden başlayarak tüm sosyal yapımızı medeniyet ve kültür değerlerimizi, inancımızı feda edecek şekilde köklerimizle bağımızı koparmayacağız. Tam tersine, maziden atiye kurduğumuz köprüden yürüyerek, demokraside ve kalkınmada dünyanın en ileri ülkeleri arasındaki yerimizi alacağız. Medeniyet mirasımızdan taviz vermeden hedeflerimize ulaşacak yöntemlerle vizyonlarımızı genişletiyoruz. Bugün temelimizi atacağımız bu perspektif, işte bu genişlemenin bir uygulamasıdır” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.