Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözünüzü çıkarırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözünüzü çıkarırız
15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında düzenlenen anma programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz 15 Temmuz'da milletinden aldığı iman gücüyle, darbe girişimini sabah güneşin doğuşuyla akıbete uğratarak böyle bir destan yazmıştır” dedi. Erdoğan, “Vatanımıza göz dikenin gözünü çıkarırız” diye konuştu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı", Saraçhane Meydanı'nda yapıldı. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli katıldı. Konuşmasına 15 Temmuz gecesi şehit olanları anarak başlayan Erdoğan, “Milletimiz 15 Temmuz'da milletinden aldığı iman gücüyle, darbe girişimini sabah güneşin doğuşuyla akıbete uğratarak böyle bir destan yazmıştır” dedi. “Dik durduk, dik duracağız. Ama dikleşmeyeceğiz” didyen Erdoğan, “Siz bakmayın günlük siyasi çıkarlar uğrusuna, yalanla, iftira ile bu gerçeklerin üzerini örtmeye çalışanlara. Kimin nefsine yenildiği, kimi göbekten bir yerlere bağlı olduğu için tatava yapıyor” diye konuştu.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE MAVİ BONCUK DAĞITANLARDAN SİYASETÇİ OLMAZ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, “Bay Kemal; 252 şehidimizin olduğu bu olayı tiyatro olarak nitelendiriyor. Ben soruyorum. FETÖ'ya rahmet okuyanlar var. Kusura bakmasınlar. Neyin ne olduğunun şahidi 15 Temmuz gecesidir. Ülkenin ve milletin geleceğine dair hiçbir plan proje geliştirmeden sadece laf salatasıyla insanların duygusunu istismar edemezsiniz. Her fırsatta ülkesini yabancılara kötüleyenlerden bu millete hayır gelmez. Türkiye terörle mücadele ederken teröristin sırtını sıvazlayandan devlet adamı olmaz. 15 Temmuz'a şöyle ağız dolusu darbe girişimi diyemeyenlerden milletin adamı olmaz. FETÖ'cüsünden PKK'lısına kadar mavi boncuk dağıtanlardan siyasetçi olmaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.