Dededen toruna büyük bir dram!

Dededen toruna büyük bir dram!
Kendisi de görme engelli olan Sürmeli Mert, görme engelli olan oğlunu kurtarmak için yardım çağrısında bulundu. Şu anda hayatta olmayan babasının da görme engelli olduğunu belirten Mert, "Büyük oğlum 33 yaşında iken gözleri görmediği için damdan düşerek hayatını kaybetti. Recep isminde bir oğlum daha var; o da göremiyor ve acilen ameliyat olması gerekiyor" dedi

Kars'ta yaşayan Mert ailesinin gözlerinin rahatsızlığı nedeniyle verdikleri mücadele yürek burkan cinsten. Dededen toruna görme sorunu yaşayan ailenin son ferdi 16 yaşındaki Recep Mert de şayet bir hafta içerisinde ameliyat olmazsa dedesi ve babası gibi ömür boyu görme engelli olarak yaşamak zorunda kalacak. Damga'ya konuşan Baba (58) Sürmeli Mert, "Dedem görme engelliydi, babam da öyle. Ben de görme engelli olarak yaşam mücadelesi vermekteyim. Engelli maaşıyla geçimimi sağlamaya çalışıyorum. İki oğlum vardı. En büyük oğlum Ufuk da bizler gibi görme engelliydi. O'nu 2020 Ocak ayında kaybettik" dedi.

AMELİYAT OLMAZSA ÖMÜR BOYU GÖREMEYECEK
Büyük oğlunun göremediği için çatıdan düşerek hayatını kaybettiğini açıklayan Baba Mert, "Şimdi 16 yaşındaki tek oğlum Recep de gözlerinden muzdarip. O'nu da kaybetmek istemiyorum" dedi. Kendisinin geçmiş yıllarda çok sayıda yalan yanlış göz ameliyatı olduğunu ve bu nedenle gözlerini kaybettiğini dile getiren Sürmeli Mert, "Biricik oğlum 16 yaşındaki Recep inşallah benim kaderimi yaşamaz. Ne yazık ki bu kaderi yaşamaması adına çabalamamız yetmiyor. O'nu aldım İstanbul'a getirdim. Acilen ameliyat olması gerekiyor. Aksi halde o da bizler gibi gözlerini kaybedecek. Hayırseverlerden yardım eli bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.