Dinsizin hakkından imansız gelir

Dinsizin hakkından imansız gelir
Kağıthane'de tartıştığı eşini sokak ortasında döven kişiye çevredekiler müdahale ederek meydan dayağı attı. Kadının imdat çığlıklarına yetişen çevredekiler, şiddete karşı olduklarını, fakat bir kadının sokak ortasında dövülmesine de göz yumamayacaklarını belirtti

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde dün saat 11.30 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. Boşanma aşamasında olan Mehmet T. ile eşi Nevin T. İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşmadan dönerken cadde ortasında tartışmaya başladı. Mehmet T. yere düşürdüğü eşine bir süre sonra elindeki rulo halindeki kağıtlarla vurmak istedi. Kadına şiddet devam ederken çevredekiler harekete geçti. Olayı gören bir kişi koşarak eşini döven Mehmet T.'ye kafa attı. Mehmet T. aldığı darbe ile yere yığıldı.

POLİS GELENE KADAR TUTTULAR
Kısa sürede olay yerinde çok sayıda kişi toplandı. Gelenler de bir yandan polisi ararken bir yandan da Mehmet T.'yi tutarak kaçmasını engelledi. Mehmet T. bir süre sonra tekrar ayağa kaldırıldı. Biraz önce kafa atan kişi tekrar kafa darbesiyle Mehmet T.'yi yere yıktı. Aldığı darbeler sonucu yaralanan Mehmet T. kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Dudağı patlayan Nevin T. ve eşi Mehmet T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.