Durdurun bu vahşeti

Durdurun bu vahşeti
Tuzla’da bir üniversitenin yakınındaki arazide F.Ç. isimli kadının pala ile bir köpeği katlettiği ve daha sonra organlarını alarak oradan uzaklaştığı iddia edildi. Kadının daha önce de benzer suçları işlediği ancak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Daha önce hakkında pek çok kez hayvanları keserek öldürdüğü iddia edilen F. Ç. isimli kadının önceki gün de Tuzla'da özel  okulun yanındaki boş arazide bir köpeği pala ile kestiği belirlendi.  Olay yerinden kaçan kadının yakalanması için güvenlik birimleri harekete geçti. F.Ç.'nin sosyal medyadan kendisine gösterilen tepkilere, “Evet köpeği kesen benim. Ancak oradaki iftiralar bana ait değil. Hayvanların tümünün helal olduğuna inanıyorum. Yaşlı ve çocuklara zarar verdiğim ya da deli olduğum iddiası iftiradır” şeklinde cevap verdiği görüldü.

İnternette kampanya başlatıldı
Geçmişte de Tuzla'daki Tersane Köprüsü altında bir köpeği katledecekken yakalanan F.Ç.'nin akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edilmişti. F.Ç.'nin vasisi olduğu ve bu sebeplerden dolayı da daha önce verdiği ifadelerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Bu arada hayvan hakları koruma derneklerinin protestoda bulunmak için F.Ç.'nin evine gitmek istediği ancak polisin de aradığı kadının kayıplara karıştığı belirlendi. Dernek yetkilileri ise okul yönetimi ile görüşerek olay hakkında bilgi aldı. Yaşanan vahşet hakkında internette de kampanya başlatıldı. F.Ç. hakkında pek çok sosyal medya platformu ve sözlüklerde de açılan başlıklar var.  BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.