Emine Şenlikoğlu: Deistler ensest evlilik yapabilir

Emine Şenlikoğlu: Deistler ensest evlilik yapabilir
Yazar Emine Şenlikoğlu katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur” diyen Şenlikoğlu, “Ateizm ve deizm hayvanlık alemi gibidir. Her deist ya da ateist kötü olacak diye bir kaide yok. Ben sistemden bahsediyorum. Ben kişilerden bahsetmiyorum. Deist ahlaklı olabilir ama deizm ahlaksız” açıklamasını yaptı

Karınca Sarayı isimli Youtube kanalında gazeteci İrem Beyhan'ın sorularını yanıtlayan yazar Emine Şenlikoğlu olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Şnelikoğlu kendi mahallesinin insanlarıyla bazen tartışmaya girdiğinin hatırlatılması üzerine, “Bizim mahalleden bazıları uydurma hadislere de ayet gibi bakıyorlar. Onlara göre ben İslam düşmanı oluyorum. Çünkü 2 yaşındaki çocukla nikah olur mu? '2 yaşındaki çocukla nikah olur! Çocuk 9 yaşına geldiği zaman o kişiyi istemem derse nikah iptal edilir.' Bu ne terbiyesizlik” yorumunu yaptı. Şenlikoğlu bu tür insanların yüzünden toplumda deist sayısının arttığını ifade etti.


Ateizmi öldürdük

Ateizmin öldüğünü aktaran Şenlikoğlu, ateizmin ensest ilişkiyi meşrulaştırdığını iddia etti. Şenlikoğlu "Ateizmi öldürdük biz. Şimdi deizmi öldüreceğiz az kaldı. Çünkü ateizm çok mantıksız. Baktılar ateizm bitiyor, deizmi hortlattılar. Dinsiz de demiyorlar, deist diyorlar. Dinsizlik halkımızda kötü bir isimle anılır ya gençler sıcak baksın diye deist diyorlar. Ateizm ve deizm hayvanlık alemi gibidir. Deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur. Hangi ülkede hatırlamıyorum; bir adam köpeği ile nikah yaptı” açıklamasını yaptı.

emine şenlikoğlu irem beyhan


Deizm çok ahlaksız

Bazı deistlerin ensest ilişkiyi kabul etmediğini dile getiren Şenlikoğlu, “Ama senin inandığın inanç buna karşı değil. Onlar anne babalarıyla evlenebilirler. Deizmde ahlak yoktur. Deizmin ateizmin kendisi bozuk" dedi. Şenlikoğlu, İrem Beyhan'ın "İnançsız bir insan iyi olamaz mı?" sorusuna da "Deizmin kendi içinde çok kibar hanımefendi, beyefendiler olabilir. Ama deizm çok ahlaksız. Her deist ya da ateist kötü olacak diye bir kaide yok. Ben sistemden bahsediyorum. Ben kişilerden bahsetmiyorum. Deist ahlaklı olabilir ama deizm ahlaksız” şeklinde yanıt verdi.


17 YAŞINDA KIZLAR FİNGİRDİYORLAR!

"17 yaşındaki kızlar fingirdiyor, hamile kalıyor sorun yok, 17 yaşında evlilik olursa, nikah olursa eşleri hapse giriyor" şeklinde açıklamada bulunan Şenlikoğlu, gazeteci İrem Beyhan'ın "Kötü kullanıma çok müsait, pedofili ya da çocuk gelinler malumunuz" diye itirazına da müdahalede bulunarak, "Bunlar benim ifadelerim, konuşulmayınca bunlar başımıza geliyor, karşı taraf hamile kalıyor. AK Parti'yi çok beğeniyorum ama birkaç konuda cinayet işliyorlar. Bunun düzeltilmesi lazım" şeklinde tepki gösterdi. İktidarın son yıllarda izlediği politikayı da yorumlayan Şenlikoğlu, “AK Parti'nin ülkenin kalkınmasına yönelik yaptığı çalışmaları çok beğeniyorum. Bazı hataları var ama inanıyorum ki düzeltecekler" dedi. Şenlikoğlu, “Hangi çalışmalarını beğeniyorsunuz?" sorusuna da “Fizik kanunlarına çok hakimler. Çocuklara bile uzaya nasıl çıkılır onu öğretiyorlar. Seni mi yoksa AK Parti'yi mi öldürelim deseler; beni öldürün, AK Parti'yi yaşatın derim. Ölümüne AK Partiliyim. 2023'te uzaya çıkacağız" şeklinde yanıt verdi.


ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.