Erdoğan bile aday olsa sonucu etkilemez

Erdoğan bile aday olsa sonucu etkilemez
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu AK Parti'ye yerelde oy verenlerin yüzde 17'sinin 'başka partiye oy verebilirim' dediğini belirterek, “Tayyip Erdoğan bile olsa sonuca etkisi olmayacak” dedi.

Canan Kaftancıoğlu yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar verdi. Sözcü'ye konuşan Kaftancıoğlu, "Vatandaşın görüşlerini alıyoruz Örgütlerimizle fikir alışverişi yapıyoruz. İstanbul ve 39 ilçesi için en doğru adayı çıkaracağız” dedi. AK Parti'nin kendi resmi anket şirketinin de “AK Parti ittifak yapmazsa İstanbul'da kaybedebilir” dediğini iddia eden Kaftancıoğlu, "Bu yerel seçimlerde fırsat aralıklarının çok geniş olduğunu düşünüyorum. Diğerlerine göre çok farklı. Şu anda biz AKP ile İstanbul'da başa başız" diyerek işi çok sıkı tuttuklarını açıkladı.

ERDOĞAN ADAYMIŞ GİBİ YANSITILACAKAK
Parti'nin adayı kim olursa olsun CHP'nin kendi adayıyla ilgilendiğini belirten Kaftancıoğlu, "Kente yaraşır, kent kimliğini yeniden ortaya çıkaracak, bir adayla ortaya çıkacağız. AKP'nin adayı kim olursa olsun Tayyip Erdoğan'ın adaymış gibi yansıtılacağını tahmin ediyoruz. Ölçümlerde gördük ki AKP'ye ve liderine oy vereceğini söyleyen seçmenlerin aday Tayyip Erdoğan bile olsa sonuca etkisi olmayacak. AKP'ye yerelde oy veren seçmenlerin yüzde 17'lik kısmı “Ben başka partiye oy verebilirim” diyor. Bizim gündemimiz sadece İstanbul olacak" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum