Esenyurt az daha kül olacaktı!

Esenyurt az daha kül olacaktı!
Esenyurt'ta bulunan bir lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Yer yer patlamaların olduğu depodaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü. Yangınla birlikte Esenyurt ve Avcılar'ı siyah dumanlar kaplarken yangına tanıklık eden vatandaşlar, “Biraz daha devam etseydi Esenyurt yanıp kül olacaktı. Yüreğimiz ağzımıza geldi. Çok korktuk” dedi

Esenyurt Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan içinde beyaz eşya, tekstil ürünleri, boya, kimyasal maddelerin bulunduğu lojistik firmasına ait depoda henüz bilinmeyen bir nedenle saat 11.45 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı. İçerde bulunan eşyalarda patlamalar meydana geldi. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre apartman ve işyerlerinde vatandaşlar ise tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için çalışmaları devam ediyor. Yangında 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Yangın yaklaşık 5 saatlik çalışmalar sonucunda söndürüldü.


EVİMİZ YANACAK DİYE KORKTUK

Yangına tanıklık eden vatandaşlar ise büyük bir korku yaşadı. Bir mahalle sakini, “Biz evdeydik. Markete gidip geldik, o sırada az yanıyordu. Ondan sonra söndürdüler, tekrar başladı. Kontrolden çıktı. Çevredeki yerleri tahliye ettiler. Şimdi müdahale ediyorlar. İnşallah kontrol altına alırlar. Yaklaşık 2 buçuk saattir yanıyor” dedi. Tülay Aydoğan isimli bir mahalleli de, "Burası 2 dakikada alev aldı. Küçük bir trafoları varmış orada. 2 dakikanın içinde. Dumanlar falan çok felaket. Yangın biraz daha devam etse Esenyurt yanıp kül olacaktı. Yüreğimiz ağzımıza geldi. Evimiz yanacak diye çok korktuk” ifadesini kullandı.


esenyurt yangın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.