Gelecekte çok utanacaklar

Gelecekte çok utanacaklar
Gündemdeki tartışmaları değerlendiren Ekrem İmamoğlu, iktidar kanadı ve rakibi Binali Yıldırım’ın seçimi kaybetme endişesiyle mızıkçılık yaptığını söyledi. “Tek üzüntüm bu süreçte kullanılan siyasi dil” diyen İmamoğlu, “Bence yarın çok utanacaklar” ifadelerini kullandı.

Benim adım Sisi değil Ekrem İmamoğlu
CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu gündemdeki konulara ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İstanbul'da Sisi ile Binali Yıldırım yarışacak' sözünü değerlendiren İmamoğlu, “Çok ilgilenilecek bir söz değil. Benim adım Ekrem İmamoğlu. Keşke sayın Cumhurbaşkanı çok fazla sahada olmayıp, ülkenin sorunlarıyla ilgilense” diye konuştu. 

Psikolojileri hiç iyi görünmüyor
Binali Yıldırım'la yaptığı ortak yayın öncesi programın sunucusu İsmail Küçükkaya ile görüşmesinin hatırlatılması üzerine “Koparılan feryada bakınca; maçı kaybedenlerin yaptığı mızıkçılığa benziyor” diyen İmamoğlu, “Allah yardımcıları olsun. Psikolojilerini çok iyi görmüyorum. Süreç başlamadan önce 'vız gelir tırıs gider' diyenlere ne oldu?” diye sordu.

Buradan mı medet umuyorlar?
Taksim'de bir otelde yapılan görüşmenin aleni olduğunu savunan İmamoğlu, “Gizli bir görüşme yapacağız, bir gün sonra gazetecilere bunu anlatacağız. Ve bu görüşmeyi Taksim'in göbeğinde bir grup gazetecinin olduğu yerde yapacağız. Burdan mı medet umuyorlar? Akıl tutulması bu. Çıkın yapacaklarınızı anlatın. Belki anlattıklarınızın millete faydası olur” tepkisini gösterdi.

Siyasetin diline çok üzülüyorum
Canlı yayında beden dili üzerinden işaret verdiği iddialarını da değerlendiren İmamoğlu, “Benim konuşmamın ötesinde hiçbir iletişim dilim yok. Bazen öksürebilirim, aksırabilirim. Bu her türlü uydurmaya döndü” dedi. Siyasette kullanılan dile de çok üzüldüğünü belirten CHP adayı, “Bence yarın utanacaklar. Gelecekte bunları okuyan torunları da utanacak” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.