Gençlik yerde sürünüyor!

Gençlik yerde sürünüyor!
Esenyurt'ta, meydan ve 19 Mayıs Bulvarı'nda bonzai kullandığı iddia edilen gençlerin içler acısı hali görenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde bağımlı gençlerin yerde yattığı, etraftan geçenlerin de bu durumu umursamadığı görüldü

Son yıllarda aşırı nüfus artışı ile gündeme gelen Esenyurt'da adli olaylar da büyük artış gösterdi. Her gün ayrı bir uyuşturucu operasyonu yapılan ilçede vatandaşlar tarafından kaydedilen son görüntüler ise kan dondurdu. Birçok gencin katili olan uyuşturucu maddesi bonzai kullandığı iddia edilen kişiler, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde Fatih Mahallesi'nde bulunan 19 Mayıs Bulvarı üzerinde bonzai kullandığı iddia edilen genç yolun ortasına yattı. Dakikalarca yolun ortasında kullandığı maddenin etkisi ile yuvarlanan gence kimse müdahale etmedi.


BONZAİYİ TOPRAĞA GÖMERKEN POLİS YAKALADI

Kullandığı maddenin etkisinde olduğu iddia edilen bir başka genç ise Esenyurt Meydanı'nda görüntülendi. Meydanda bulunan bir bankta oturan genç, dakikalarca düşüp kalktı. En sonunda yere düşen gence kimse müdahale etmedi. Esenyurt'tan gelen bir diğer haberde polisten kaçan motosikletli uyuşturucu satıcısı, boş bir arazide elindeki uyuşturucu maddeyi toprağa gömmek isterken yakalandı. Şüphelinin üzerinden 43 gram bonzai tabir edilen uyuşturucu madde çıktı. Polis çevrede yaptığı çalışmalarda bir metruk bina içersinde 2 kişiyi daha yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.