Genel başkanı susturdular!

Genel başkanı susturdular!
Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen İstanbul Sivas Tanıtım Günlerine katılan, kendisi de Sivaslı olan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hemşehrileri tarafından konuşturulmadı. Kalabalığın kürsüye doğru yürümesi üzerine Karamollaoğlu etkinliği terk etti. Karamollaoğlu, “Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum” dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yenikapı'da düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri'ne katıldı. Karamollaoğlu kürsüye çıktığı sırada meydandaki kalabalık, “Hainler dışarı” şeklinde slogan atmaya başladı. Kalabalığın kürsüye doğru hareketlenmesi üzerine MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek mikrofonu alarak kızgın grubu sakinleştirmeye çalıştı. Gelen tepkiler üzerine “Burada bekleyeceğim” diyen Karamollaoğlu, tepkilerin önüne geçilememesi nedeniyle konuşma yapamadan kürsüden ayrılmak zorunda kaldı.

BU ARKADAŞLAR SiVAS’I TEMSİL EDEMEZ!
Kendisini protesto edenleri, “Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum. Bu arkadaşlarımız ne yazık ki Sivaslının özünde olan nezaketi kaybetmişler” şeklinde eleştiren Karamollaoğlu, “Sizler bu şekilde davranabilirsiniz. Ancak, ben biliyorum ki siz Sivas'ı temsil etmiyorsunuz. Sivas’ı temsil etmeyen üç beş mesnetsiz kişinin bu girişimi Sivas’ı ve Sivaslıları asla lekeleyemez” tepkisini gösterdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alanda Karamollaoğlu'na, kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.