Gerekirse çadır kurarız, onu da mühürleyin!

Gerekirse çadır kurarız, onu da mühürleyin!
Davutoğlu’nun kasım ayında yeni partisinin İl Başkanlığı tabelasını asmaya hazırlandığı ofisin bulunduğu kat Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlendi. Belediye, ilgili katta ki tadilat ve mimari çalışmalarının izinsiz olduğunu gerekçe gösterirken, AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç, “Gerekirse çadır kurarız” diye konuştu

AK Parti’den istifa ederek yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'daki çalışmalar için Bahçelievler'de E-5 üzerindeki Kadir Has AVM'nin bulunduğu binada bir ofis katı kiralamak üzere masaya oturdu. Yeni kurulacak partinin İstanbul il başkanlığı olması planlanan bin 650 metrekarelik ofisi partinin önemli merkezlerinden biri olacaktı. Partinin adının belirlenmesinin ardından Kasım ayında tabela asılması planlanan binada geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Binada mal  sahibi tarafından başlatılan 4. katta süren tadilat ve mimari tasarım çalışmaları izinsiz olduğu gerekçesi ile AK Partili Bahçelievler Belediyesi tarafından durduruldu.
 


Kira sözleşmesi iptal edildi, yeni yer aranıyor

AVM ve iş merkezi olarak faaliyette olan binanın yasal olarak hiçbir engelinin bulunmadığı öğrenildi. Belediyenin ilgili katı mühürlemesinin ardından AK Parti eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan ve Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Cihan Öztunç, sert bir açıklama yaptı. “Binayı mühürlemişler. Başka bina bulunur” diyen Öztunç, “Onu da mühürleyin. Çadır kurarız. Çadırı kaldırın, evlerimizi parti binası yaparız. Evlerinizde de kurdurmayız diyorsanız; gönüllerde kurarız. Zaten asıl olan bu gerisi boş. Siz de boş işlerle uğraşıyorsunuz” tepkisini gösterdi. Gelişmeler üzerine mal sahibine zarar vermemek için kira sözleşmesinin iptal edildiği ve yeni bir yer arayışına başlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.