Gözünün yaşına bakmadılar: "İBB'de 16 bin işçi kapı dışarı edildi"

Gözünün yaşına bakmadılar: "İBB'de 16 bin işçi kapı dışarı edildi"
AK Parti İstanbul Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Avukat Adem Yıldırım, işten çıkarıldıklarını belirten grup ile açıklama yaptı. "Partizancılık olmayacak" dendiğini fakat, partilere göre işçi dağılımının ortaya çıktığını belirten Yıldırım, "İBB'yi partizanlığın merkezi haline getirdiler. 2 yılda 16 bin işçinin gözünün yaşına bakmadan kapı dışarı yaptılar" dedi

Avukat Adem Yıldırım, işten çıkartıldıklarını belirten grupla birlikte İBB'nin Saraçhane'de bulunan binası önünde bir araya geldi. Yıldırım, "İstanbullulara altın bir belediyecilik çağı yaşattık. Ancak bugün baktığımızda saat gibi işleyen belediyeciliğin CHP zihniyetiyle durduğunu görmekteyiz" dedi. Yıldırım,"Partizancılık olmayacak dendi. CHP İstanbul İl Başkan yardımcısının basına yansıyan tabiriyle, 'Biz belediyeye 100 işçi alıyorsak 35'i CHP den,15'i İyi partiden, 15'ini diğer partilerden, geri kalanlar da kalan bir şey varsa kariyer merkezinden alacağız' diyerek İBB'yi partizanlığın merkezi haline getirdiler" açıklamasını yaptı.

BURADAN SESLENİYORUZ; BU KIYIMI DURDURUN!

"16 milyonu kucaklayacağız" diyerek yola çıkıldığını ama 2 yıl içinde İBB'den haksız, hukuksuz olarak 16 bin işçinin gözünün yaşına bakılmadan kapı dışarı edildiğini belirten Adem Yıldırım, "İnancından dolayı, düşüncesinden, partisinden, sosyal paylaşımlarından, etnik kökeninden dolayı maalesef kapı dışarı edildi. Şu pandemi sürecinde bile işçilerimizin gözünün yaşına bakılmadan hukuksuz bir şekilde dışarı atıldı" diye konuştu. Yıldırım, "Buradan sesleniyoruz, evine ekmek götürmekten başka gayeleri olmayan haksız olarak işten attığınız işçileri yeniden işe alın. İşçi kıyımlarını durdurun" çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.