Hasan Akgün: Belediyeleri saf dışı ettiler!

Hasan Akgün: Belediyeleri saf dışı ettiler!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, pandemi sürecinde kaymakamla sadece bir kez toplantı yaptıklarını belirterek, "İlk toplantıda kaymakamlığın, belediyenin diğer kurumların telefonları duyuruldu. 3 gün sonra ne olduysa belediyeleri saf dışı bıraktılar. Telefonları sitelerden kaldırdılar" dedi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Damga'ya konuştu. Pandemi sürecinin başında İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel'le sadece bir kez toplantıda bir araya geldiklerini ifade eden Akgün, "Daha sonra toplantuyada katılmadım. İlk toplantıda belediyelerin ve kaymakamlığın telefonu duyuruldu. Belediyelerin telefonları da vefa grubu ile birlikte yayımlandı. 3 gün sonra ne olduysa belediyeleri saf dışı bıraktılar. Belediyelerin telefonlarını sitelerden kaldırdılar" dedi. Bundan sonra da toplantıya çağrılmadıklarını belirten Akgün, "AK Partili belediyelere de aynısı yapıldı" dedi. Akgün, bu süreçte kendilerinin boş durmadığını ifade ederek, "500 binden fazla maske dağıttık. Bütün hastanelere siperlik gönderdik. Devletten çok maske dağıttık" diye konuştu.

ARTIK İLAÇLAMANIN İŞİNİN TARİHE KARIŞMASI LAZIM
Büyükçekmece Gölü tabanında oluşan kronomid türü sinek yoğunluğu nedeniyle şikayetlerin arttığını, fakat korkulacak bir durum olmadığını dile getiren Hasan Akgün, "İBB ilaçlama ekipleri bölgemizde oluşan yoğunluk nedeni ile çalışmalarını arttırdı" dedi. Bu sinek türünün mayısın 10'u ile haziranın 10'una kadar yaşadığını belirten Akgün, "Göl çevresinde arı sürüsü gibi gezerler. İnsanlara herhangi, bir zararı yok. Fiziki olarak insanları rahatsız ederler" bilgisini verdi. "Bana sorarsanın kesinlikle ilaçlama yapılmaması lazım" diyen Akgün, "Onların da doğal ortamda yaşamaya hakları var. İlaçlamanın tarihe karışması lazım. Bizim sokağa sıktığımız her ilaç bütün canlılara zarar veriyor. Sokağa sıkılan her ilaç sadece sineği öldürmüyor" diye konuştu.

VEFA GRUBU İSMİ SİYASİ BİR İSİMDİR
Vefa Grubu'nun sadece ismini bildiğini dile getiren Hasan Akgün, "Vefa Grubu ismi siyasi bir isimdir. Bu grupta kimler var bilmiyorum. AK Parti ilçe başkanlıkları katkı sağlıyor" dedi. Kendilerinin şu ana kadar 20 bin eve girdiklerini belriten Akgün, "Ramazan sonuna kadar 3 bin eve daha gireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.