Havuz problemi

Havuz problemi
CHP’de ayrılık gayrılık olmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, havuz medyasının bunu çok iyi bilmesi gerektiğini söyledi. Muharrem İnce’nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerini de değerlendiren CHP Lideri, “Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz” ifadelerini kullandı

24 Haziran seçimlerinin ardından istifası istenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini destekleyen partililerle birlikte Genel Merkez'de basın toplantısı düzenledi. "Bugün çok sevinçli bir gündeyim nedeni şu havuz medyasında manşet olduk” diyen Kılıçdaroğlu, “Seçim süreci boyunca konuştuklarımdan bir cümle bile kullanmadılar. Oysa bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum emin olun anlatamam. Havuz medyasında manşetsek demek ki yaptığımız iş doğru. İnandığımız yolda bütün arkadaşlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz" diye konuştu.

İnce'yi sonuna kadar kucaklıyoruz
Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin de “Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok. Yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sular durulmuyor
CHP'nin kurumsal olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den az oy almasına parti içerisinden tepkiler devam ediyor. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut'un; Muharrem İnce’nin genel başkan adayı olacağı olağanüstü kurultay çağrısının ardından bir açıklamada CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban'dan geldi. Balaban, “CHP'nin geleceği Muharrem İnce ile şekillenecektir" dedi. CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Zeki Çetin de Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini, aksi takdirde 'parti içi adalet için' İstanbul'dan Ankara'ya yürüyeceklerini açıklamıştı. Bu arada CHP Parti Meclisi bugün saat 14.00'te olağanüstü toplanacak. Parti Meclisi'nde Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran isimlerin disipline sevk edileceği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin, "Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz dava adamıyız ilkelerin insanıyız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu,"Zahmet etmişsiniz gelmişsiniz. Bugün çok sevinçli bir gündeyim nedeni şu havuz medyasında manşet olduk. Seçim süreci boyunca konuştuklarımdan bir cümle bile kullanmadılar. Oysa bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum emin olun anlatamam. Havuz medyasında manşetsek demek ki yaptığımız iş doğru. İnandığımız yolda bütün arkadaşlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, partinin dışında düşünmek asla böyle bir düşüncem, inancım yok. Herkesi kucaklayacağız. 81 milyonu kucaklayacağız" dedi.

Seçime sıkı hazırlanacağız
Kılıçdaroğlu, "Buraya gelmek isteyen arkadaşlarım vardı. İl başkanlarım telefon etti sabah kimse gelmesin dedim. Normal çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. O seçimler için son derece hazırlıklı yolumuza devam edeceğiz. Duvarın bir kısmını yıktık önümüzdeki seçimlerde duvarın tamamını yıkacağız" diye konuştu. Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bunun mücadelesini el birliği ile yapacağız. Bu seçimler 
normal seçimler değildir. Eski klasik seçimler değildir. Yeni bir rejim, sistem içinde yeni bir seçim anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. O nedenle söyledim kimseyi dışlamayacağız. Buraya geldiniz sağ olun var olun" ifadelerini kullandı. 

Bizde ayrılık gayrılık yoktur
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz dava adamıyız ilkelerin insanıyız. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok. Yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. Partililer sık sık "Hak, hukuk adalet. İşte örgüt işte başkan. Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları attı.

İnce’den kurultay iddialarına yanıt
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den son dakika mesajı geldi. Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.