İhmalkarlık ölüm getirdi

İhmalkarlık ölüm getirdi
Bütün uyarılara rağmen metrobüs duraklarında mendil satan Suriyeli çocuklar için önlem alınmaması büyük bir facia yaşanmasına neden oldu. Dün Esenyurt Saadetdere durağında metrobüsün altında kalan 10 yaşındaki Suriyeli çocuk feci bir şekilde can verdi

Esenyurt Saadetdere metrobüs durağında metrobüs altında kalan 10 yaşındaki Suriyeli çocuk öldü. Dün yaşanan feci kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Çocuğun cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından morga kaldırıldı. Facianın ardından metrobüs sürücüsü, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Talihsiz çocuğun metrobüse binmek isterken dengesini kaybettiği ve aracın altına düştüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

'Ölüme davet' demiştik
23 Mayıs 2017 tarihli gazetemizde bu tehlikeye dikkat çekmiş, 'Ölüme Davet' başlıklı haberimizde metrobüs yolundaki Suriyeli çocukların dramını ele almıştık. İlgili haberimizde İBB ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerini göreve çağıran vatandaşlar,  “Çocuklar hem kendilerini hem metrobüs şoförlerini hem de yolcuları tehlikeye atıyorlar. Olası bir kazada kim sorumlu olacak?” sorusunu sormuştu. Aradan bir yıl geçmeden Beylikdüzü'nde ihmalkarlık sonucu yaşanan kaza, uyarıların dikkate alınmadığını ortaya koydu. 

beylikdüzü saadetdere suriyeli çocuk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.