İkokulda skandal iddia! Fotoğraf çekmek için...

İkokulda skandal iddia! Fotoğraf çekmek için...
Çatalca Ferhatpaşa İlkokulu 1. sınıf öğrencisi iki çocuğun ailesi okulda fotoğraf çekmek için başka bir ilçeden gelen kişi hakkında taciz iddiası ile şikayetçi oldu. İddia üzerine hem Milli Eğitim hem de adli merciler soruşturma başlattı

Çatalca Ferhatpaşa İlkokulu 1. sınıf öğrencisi olan 2 kız çocuğunun aileleri Okul Aile Birliği tarafından tutulduğu ifade edilen V.K isimli fotoğrafçıyı taciz iddiasıyla şikayet etti. İddiaya göre geçtiğimiz cuma günü 1. sınıftan 4 öğrenci fotoğraf çekilmek üzere başka bir odaya götürüldü. Bu öğrencilerden iki kız öğrenci bu odada fotoğrafçı tarafından taciz edildiklerini anne ve babasına anlattı. Çocuklarının iddiaları üzerine okulun kameraları incelendi. Kameraları izleyen aileler ilçe emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu.
 


Hem emniyette hem okulda anlattı

Tacize uğradığı iddia edilen 6.5 yaşındaki kız çocuğunun babası M.G, "Benim çocuğum bu şahsın kendisine neler yaptığını emniyette de okulda da bizzat anlattı. Ben gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu adam cezasız kalmamalı. Akşam komşularımız ile otururken kızım konuyu en anlaşılabilir bir dilde anlatmış. Elle tacizi söz konusu. Biz bu adamla konuşmadık ama çocuklarımız bize bu şekilde her şeyi izah etti. Gerekli şikayetlerimizi yaptık. Bundan sonrası için yargıya güveniyoruz" açıklamasında bulundu.

BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.