İnsanlığımızdan utandıran olay: Bebeğe tecavüz eden kişi kayıplara karıştı

İnsanlığımızdan utandıran olay: Bebeğe tecavüz eden kişi kayıplara karıştı
Beylikdüzü'nde 2 katlı apartmanın üst katından düşerek hayatını kaybettiği söylenen 2 yaşındaki bebekle ilgili Damga'nın ulaştığı bilgiler tüyler ürpertecek cinsten. Olayda adı geçen ailenin ikiye bölündüğü, ailenin bir kısmının olayın aydınlatılması için çaba sarfettiği bir kısmının ise olayı kapatmaya çalıştığı belirtilerek, bebeğe bir aile büyüğünün tecavüz ettiği ve kayıplara karıştığı iddia edildi

Damga'nın gündeme taşıdığı ve Türkiye'nin konuştuğu Beylikdüzü'ndeki 2 katlı apartmanın üst katından düşerek öldüğü iddia edilen bebekle ilgili Damga yeni gelişmelere ulaştı. Bebeğin kaldırıldığı hastanede cinsel istismara uğradığı yönünde rapor tutulmuş, Adli Tıp ise dün cinsel istismar olmadığı yönünde karşı bir rapor yayınlamıştı. Söz konusu raporun ardında ailenin kalabalık bir aile olduğu ve kurumlara baskı yaparak doğruluğu olmayan bir rapor yayınlattığı iddia edildi. Bir aile büyüğünün bebeğe tecavüz eden kişi olduğu ve olaydan sonra kayıplara karıştığı da en önemli iddialar arasında yer alıyor.


OLAY SONRASI AİLEDEN BİR KİŞİ VURULDU

Damga'nın ulaştığı bilgilerden en önemlisi ise yaşanan olayın ardından aile arasında ciddi bir çatışma yaşandığı yönünde. Bebeğin ailesinden olan bir kişinin bacağından vurulduğu ve tıpkı diğer aile büyüğü gibi kayıplara karıştığı iddia edildi. Aile üyeleri arasında çıkan kavgayla beraber ailenin olayın üstüne giden Kadın Platformu Derneği üyeleri ve çeşitli gazetecileri de tehdit ettiği, “Bu işin peşini artık bırakın” dediği yönünde iddialara ulaşıldı. Konuyla ilgili olarak hastanenin cinsel istismar olduğu yönündeki raporuna karşılık Adli Tıp'ın aksi yönde rapor yayınlamasının altında da benzer tehditlerin ve belirli çevrelerin baskısı olduğu düşünülüyor. 

DAMGA ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.