İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu: İBB'de herkesin hakkı vardır

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu: İBB'de herkesin hakkı vardır
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, DAMGA İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kavuncu 128 milyar dolardan İBB'deki iş konusundaki torpil iddialarına birçok konuda gündemi belirleyecek ifadeler kullandı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Damga'ya konuştu. İYİ Parti'nin İBB'yi yönlerdiği yönündeki iddiaları kesin bir dille reddeden Kavuncu, “Ben bunu hakaret kabul ederim. Orası milletin belediyesidir. Orada herkesin hakkı vardır. Biz zaten partizanlaşmamak için yola çıktık. Bu anlayışı değiştirmek için yola çıktık. Devletin milletin kaynaklarını belli kişilere peşkeş çekmemek için yola çıktık” dedi.


Son zamanların en çok öne çıkan isimlerinden olan İstanbul İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu Mehmet Mert'e konuştu. Eski İYİ Partili Ümit Özdağ'ın hakkında ortaya attığı iddialar ile gündeme gelen Kavuncu, iddiaların ispatlanması için suç duyurusunda bulunmuştu. İttifak kapsamında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar uyumlu hareket eden Kavuncu, İBB'nin yönetimi konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.