İzmir Marşı'na minder siparişi

İzmir Marşı'na minder siparişi
Esenyurt’ta 3 Suriyeli ailenin ‘eve dönüş yolculuğu’ yerel siyasetin polemik konusu oldu. CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen’in sosyal medya hesabından mehter eleştirisi ve İzmir Marşı göndermesine Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe geçmiş seçimleri hatırlatarak, “Size bir güreş minderi siparişi verdim” cevabını verdi

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin koordinasyonunda gerçekleşen geri dönüş yolculuğunda, Suriyeliler’in Mehter marşı ile uğurlanmasını siyasi polemik konusu yapan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, belediye başkanına atfen yazdığı twitter mesajında “Hayırlı olsun, 3 Suriyeli aileyi mehterle göndermişsin, geriye kaldı Esenyurt’ta 50 bin Suriyeli aile. Hayırlısıyla ilk seçimde biz de sizleri İzmir marşıyla yolcu edeceğiz” şeklinde sataşmada bulundu.

Kapıda teslim güreş minderi
CHP’li İlçe Başkanı Gökmen’in eleştirilerine sosyal paylaşım sitesi üzerinden yanıt veren Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise ifadelerinde, “Sizinki özgüven mi, hayal mi bilemedim? Ancak ben yine de Esenyurt’ta spor malzemesi satan bir işyerine, size kapıda teslim edilecek şekilde bir güreş minderi siparişi verdim. Hani bir söz var ya, ‘Yenilen pehlivan güreşe doymazmış’ diye. Size geçmiş 12 seçim bir şey hatırlatıyor mu?” sorusunu yöneltti.

ali murat alatepe ali gökmen

Sen hele rüştünü ipatla!
İktidar ve muhalefet temsilcilerinin yerel ve genele özgü siyaset atışması her iki tarafın mesajlarıyla devam ettirilirken, belediye başkanının güreş minderi siparişine gülüp geçtiğini belirten CHP’li Gökmen, Alatepe’yi seçilmiş olarak kabul etmediğini, "Seçilmişlerle her zaman yarışırız, atanmışların da minder davetine güler geçeriz. Sen hele bir seçime gir rüştünü ispatla" sözleriyle öne çıkardı.

Tarih yazmaya devam ediyoruz
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, kendisine sert eleştiriler yönelten Ali Gökmen’e verdiği bir başka yanıtında ise “Yanlışınız var kıymetli başkan! Aslında, tarih sizin yenilginizi ayrıntılı olarak yazıyor da siz yanılgı ve yenilgilerinizin çokluğuyla uğraşmaktan okuyacak zaman bulamıyorsunuz. Ha, bu arada biz de tarih yazmaya devam ediyoruz tabii” şeklinde sözler sarf etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.