Kadın 79. bölüm full tek parça HD! Kadın 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı FOX TV

Kadın 79. bölüm full tek parça HD! Kadın 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı FOX TV
Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Kadın dün 79. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım yine milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kadın 79. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 80. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Kadın'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Kadın 79. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Kadın 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

Son bölümde neler yaşandı?
Şirin’in Arif’e her şeyi itiraf etmesi üzerine işler iyice karışır. Arif’in ise şüpheleri boşa çıkmamış ve Şirin ile konuşmalarını kayda almıştır. Artık elinde bir cinayet itirafı bulunan Arif, her şeyi herkese anlatmak için fırsat kollar. Şirin ise Arif’in aldığı ses kaydından habersiz kötülüklerine tüm hızıyla devam etmektedir. Ama sıradaki düşündüğü şey herkesin ona karşı gardını almasına neden olacak ve bu olaydan sonra sinirlerine hakim olamayan Bahar da Şirin’e güzel bir ders verecektir. Çektikleri tüm acılardan ve ayrılıklardan sonra Arif ile Bahar tarafında ise her şey yoluna girecek mi? Finale son 3 bölüm kala Arif ve Bahar tarafında neler değişecek? Şirin, yaptığı kötülüklerin cezasını çekecek mi?


FOX TV Kadın 79. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Kadın 79. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kadın'un 79. bölümünü fox.com.tr, foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Kadın 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin fenomen dizisi Kadın'nin 80. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa fox.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.