Katili bulun!

Katili bulun!
Ercan Akkaş, Avcılar'da dini nikahlı eşi Seda Kurt'u öldürdükten sonra firar etti. Akkaş, 15 aydan beri yakalanamazken, kızı öldürülen Bedia Akar, sanığın yakalanmasını ve adalet istediğini söyledi. Acılı anne, "Sadece kızımın değil, 2 yaşındaki kızı Havin ve 20 yaşındaki oğlu Özgür'ün de hayatını bitirdi. Bir anneye evlat acısı yaşattı" diye dert yandı

Avcılar'da dini nikahlı eşi Seda Kurt'u (41) öldürdükten sonra firar ettiği iddiasıyla kırmızı bültenle aranan Ercan Akkaş'ın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanık Akkaş hakkında çıkarılan yakalama kararının infazının ve sanık hakkında çıkarılan kırmızı bülten sonucunun beklenmesine karar verdi. Davanın ardından konuşan anne Bedia Akar, "Kızımın katili aranıyor hala bulunamadı, bulunup en ağır cezanın verilmesini istiyorum. O sadece kızımın değil, 2 yaşındaki kızı Havin ve oğlu Özgür'ün hayatını bitirdi. Bir anneye de evlat acısı yaşattı. Adalet istiyorum" diye feryat etti.


KATİL ZANLISI 15 AYDAN BERİ YAKALANAMIYOR

Avukat Fadime Polat ise "Müşteki Bedia Hanım ve oğlunun yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sanık bugüne kadar bulunamadığı gibi hakkında herhangi bir bilgi elde edilemedi. Yurt dışına çıktığına dair duyumlar almıştık. Mahkemenin karar verebilmesi için sanığın getirilip dinlenmesi gerekiyor" diye konuştu. Olay, 4 Kasım 2019 tarihinde Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi'nde bir binanın giriş katında meydana geldi. Ercan Akkaş, resmi nikahsız eşi 2 çocuk annesi Seda Kurt'u defalarca bıçaklayarak, öldürdükten sonra kaçtı. Sırra kadem basan Akkaş, aradan 15 ay geçmesine rağmen yakalanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.