Katliam gibi kaza!

Katliam gibi kaza!
Büyükçekmece Kumburgaz D-100 karayolunda durağa girerek 3 öğrencinin ölümüne neden olan sürücü Samet Tüfekçiler gözaltına alındı. Samet Tüfekçiler'in ehliyetine alkollü araç kullandığı gerekçesiyle el konulduğu, kaza günü ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Tüfekçiler'in kaza sırasında ise alkollü olmadığı kaydedildi

Kaza,önceki gün saat 16.00'da Kumburgaz D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. Samet Tüfekçiler, kullandığı 09 HK 225 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek çoğunluğu öğrenci çok sayıda kişinin beklediği otobüs durağına girdi. Otomobil çarpmanın etkisiyle takla atarak durdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları en yakın hastanelere kaldırırken kazada 3 öğrenci hayatını kaybetti. Aralarında araç sürücüsü Samet Tüfekçiler'in de bulunduğu 15 kişi ise yaralandı.


Alkollü araç kullanmış

Kazanın ardından hastanedeki tedavisi tamamlanan sürücü Samet Tüfekçiler polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi için Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tüfekçiler'in daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu, kaza günü ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Tüfekçiler'in kaza sırasında ise alkollü olmadığı kaydedildi.


 

Gözyaşları sel oldu

Aynı kazada ölen Oğuzhan Kolver (15) ise Büyükçekmece Batıköy Pirireis Camii'nde öğlen namazı vaktinde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Oğuzhan Kolver'in cenazesine yakınları ve çok sayıda Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi katıldı. Liseden arkadaşları cenazede gözyaşlarını tutamadı, Oğuzhan Kolver'in yakınları naaşı başında ağıt yaktı. Kılınan cenaze namazının ardından Oğuzhan Kolver'in tabutu, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü. DHA



3 FİDAN UĞURLANDI

Büyükçekmece Kumburgaz D-100 karayolunda önceki gün meydana gelen kazada 09 HK 225 plakalı otomobil, yol kenarındaki durakta bekleyenlere çarpmıştı. Feci kazada Oğuzhan Kolver (15), Mehmet Alp Güney (14), Murtaza Mardani (15) hayatını kaybetti. 8 yıldır amatör takımda futbol oynayan sporcu Mehmet Alp Güney için Büyükçekmece Kuba Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Güney'in sevenleri ve takım arkadaşları katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güney'in cenazesi, defnedilmek üzere Ordu'ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.