Kıl tüy kriteri

Kıl tüy kriteri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki belediye başkan aday adaylarının genç, dinamik ve enerjik olması gerektiğini belirtti. Haseki adayın aynı zamanda ‘kısa, kel, göbekli’ olmaması gerektiğini söyledi

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Kızılcahamam kampında yerel seçimlerde gösterilecek adaylar masaya yatırılırken  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin açıklamaları oldukça dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerin bıyık bırakma furyasının ardından, belediye başkan aday adaylarının da fiziksel özelliklerini sıralayan Özhaseki, "genç, dinamik ve enerjik olma" şartını dillendirdi.

Kısa, kel ve göbekli olmayacak
Mehmet Özhaseki aday adaylarının sadece genç, dinamik ve enerjik olmalarını yetmeyeceğini belirterek, aynı zamanda, “kısa, kel, göbekli olmaması lazım” 
kriterini getirdi. Özhaseki'nin fiziksel kriterlerinin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın “Çok alındım, beni tarif ediyor" diye espiri yaptığı öğrenildi. Özhaseki'nin istediği kriterde olmayan birçok mevcut belediye başkanı ve adaylık düşünen ismin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.