Mehmet Özhaseki: Tacizciler iş başında!

Mehmet Özhaseki: Tacizciler iş başında!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP'li büyükşehir belediyelerinin 2 yıldır taş üstüne taş koymadığını belirterek, "Aldıkları elemanların da bir sürü sabıkası var. Ne kadar militan, sicili bozuk, tacizci adam varsa hepsi işbaşına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor" dedi

Mehmet Özhaseki, çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.İstanbul, Ankara ve İzmir’de CHP’li büyükşehir belediyelerinin 2 yıldır taş üstüne taş koymadığını öne süren Özhaseki, "Aldıkları elemanların da bir sürü sabıkası var. Ne kadar militan, sicili bozuk, tacizci adam varsa hepsi iş başına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor. Birçok belediye başkanları da halen görevden alınıyor. Ama bizim CHP’nin klasik bir taktiği var, ‘Hukuk yok, yargı, tek adama bağlandı, ondan böyle oluyor.’ İnsanları kandırmayın" dedi. Son dönemde CHP’nin 2 taktiği olduğunu belirten Özhaseki, "Bütün siyasetleri Recep Tayyip Erdoğan üzerine kurulu. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Gidince ne olacak? Millet sizi seviyor mu, yok. Oyunuz arttı mı, yok" diye konuştu.

BİR TARAFINI HDP'YE BİR TARAFINI İYİ PARTİ'YE YASLAMIŞ

CHP'nin bir tarafını İYİ Parti’ye, bir tarafını HDP’ye yasladığını ifade eden Mehmet Özhaseki, "Burada başarılılar. Bir taraftan ‘ülkücüyüm’ diyen adamlara, bir taraftan ‘Kürtçü’yüm Türkiye’yi böleceğim’ diyen adamlara yaslanarak, iktidara geliyoruz numarası çekiyorlar. Burada başarılılar, takdir ediyorum" ifadelerini kullandı. HDP'li belediyeleri de eeştiren Özhaseki, "Gözleri belediyecilikte değil, hizmette değil. Böyle bir dertleri yok. PKK’nın niyetini biz biliyoruz. Türkiye’yi bölmek istiyorlar. Onların da siyasi uzantıları var. Bu konuda da kayyumlar atanınca bir eleştiri ve gürültü başladı. Bu kayyumlar niye atandı? Silahlı terör örgütü kurma, yönetme, üye olma, yardım yapma suçu var ortada. Suçu ve suçluyu övme var" açıklamasını yaptı.

PARAYI PKK’YA AKTARIYORLAR

HDP’nin devletten aldığı parayı PKK’ya aktardığını belirten Özhaseki, Patnos Belediyesi'nde 6-7 bin lira alan işçilere biner lira harçlık verildiğini söyledi. Özhaseki, "Geriye kalan para ‘parayı aldım’ diye imza attırıyorlar, torbaya koyuyorlar, dağa gidiyor. Ses kayıtlarında bunların hepsi var arkadaşlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.