Mehmet Tevfik Göksu 40 dereden su getiriyor

Mehmet Tevfik Göksu 40 dereden su getiriyor
CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu memleketi Trabzon üzerinden eleştirerek, tüm Trabzonluları töhmet altında bırakan Tevfik Göksu, kendini aklamak için 40 dereden su getiriyor. Son olarak Trabzonlularla sahur yapan ve günah çıkaran Göksu, hakkında algı operasyonu yapıldığını, suçsuz olduğunu savundu.

AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Trabzonlu olan CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu hakkında ‘Pontus’ imasında bulunarak “Hesap büyük olay büyük” açıklamasını yapmıştı. Bu talihsiz açıklamanın ardından tepkiler yükselince Göksu, üst üste konuşmasının farklı yöne çekildiği yönünde açıklama yapmak zorunda kaldı. Birçok kişi ve kurum tarafından özür dilemeye davet edilen fakat bir türlü Trabzonlulardan özür dilemeyen Göksu, önceki gece günah çıkarırcasına sahurda Trabzonlularla bir araya geldi. "Benim söylediklerim arasında Trabzon ile ilgili bir tane ifade varsa ortaya çıkarsınlar" diyen Göksu, "Bir algı operasyonu yapmak istiyorlar" dedi.

İMAMOĞLU: BİR OY İÇİN NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR
Ekrem İmamoğlu ise Göksu'nun kendisi ve Trabzonlularla ilgili söylediklerini değerlendirdi. “Gerçekten seviye çok düştü. Ne diyeceklerini şaşırdılar” diyen İmamoğlu, “Zavallılık olarak nitelendiriyorum. Üzülüyorum. Bir kurgu, bir oyun. Zihinlerinde neler dönüyormuş bu insanların aklım ermiyor. Trabzonlular'a Yunan yakıştırmaları. Bir oy için neler yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Kime nasıl hitap edeceklerini, Ekrem İmamoğlu'nu nasıl karalayacaklarını şaşırmış durumdalar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Trabzonlu hemşehrilerimiz bu tarz davranış sahiplerini insan yerine koymaz. Umursamaz bile” diye konuştu.

HERKESTEN TEPKİ YAĞIYOR
Birçok kişi ve kurum tarafından sert sözlerle eleştirilen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'nden istifası istendi. Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu da Göksu'yu kınayarak, "Her kimden gelirse gelsin, bu türden sözlere ve eylemlere karşı duruşumuz nettir" açıklamasını yaptı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise “FETÖ’sever Göksu, şimdi kalkmış vatanseverlere laf ediyor, hadi oradan" tepkisini gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.