Mesut Üner: Çatalca asla ayrışmayacak

Mesut Üner: Çatalca asla ayrışmayacak
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. "Hepimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti verebilmek" diyen Üner, muhtarlar ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Üner, "Bizler ayrışmadan, kutuplaşmadan Çatalca sevdamızla ilçemize hizmet etmeliyiz" dedi

Muhtarlardan her zaman istifade edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mesut Üner, "Eksiklerimizi sizlerin fikirleriyle tamamlayacağız. Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde de yine sizlerle birlikte büyük bir gayretle mücadele veriyoruz. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

BAHADIR SÜGÜR

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yapılan ve yapımına başlanacak çalışmaları değerlendirmek üzere muhtarlar ile bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'in de katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç ve muhtarlar ile mahallelerin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Mesut Üner, 39 mahallenin her birinin sorunlarını çözmek ve ihtiyaç duydukları hizmetleri sunmak hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.


Her mahalleye dokunacağız

"İstanbul’un en büyük yüzölçümlü ilçesi olan Çatalca’mızda her mahallemize dokunmak, ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için çalışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Mesut Üner, "Bu anlamda en büyük ve önemli işbirlikçilerimiz siz değerli muhtarlarımızsınız. Mahallelerimize yerinde ve daha hızlı hizmet verebilmek için pandemi öncesi başladığımız ek hizmet binalarımızı aktif hale getirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız mahallelerinde bulunan hizmet binalarımıza giderek, sorumlu başkan yardımcılarımızla, meclis üyelerimiz ile görüşebilecek, daha hızlı bir şekilde hizmet alabilecekler" ifadelerini kullandı.


Sorunları birlikte çözeceğiz

Ortak sevdalarını Çatalca olduğunu dile getiren Mesut Üner, "Bizler ayrışmadan, kutuplaşmadan Çatalca sevdamızla ilçemize hizmet etmeliyiz. Çünkü ortak sevdamız Çatalca ve hepimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti verebilmek. Bu nedenle ilçemizin eksiklerini elbirliği ile hükümetimiz, belediyemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hep birlikte çözeceğiz. Bu amaçla çalışmalar yapıyor vizyon projelerimizi hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi, Kapalı Otopark, Kapalı Pazar Yeri, Yüzme Havuzu, Spor Adası gibi merkezimize yaptığımız çalışmalar yanı sıra mahalle meydanları düzenleme çalışmalarımız, Balıkçı Barınağı projemiz hızla devam ediyor ve tamamlandığında 10-11 mahallemize önemli ölçüde katkı sağlayacak" diye konuştu.


İŞİMİZ SİYASET DEĞİL İLÇEYE HİZMET ETMEK

İstihdam projelerini de hayata geçirdiklerini belirte Üner, "İlçemizin, hepimizin hayali olan kapsamlı bir Süt Entegre Tesisi, çiftçilerimize sertifikalı tohum için selektör kuracağız. Bu yıl ilk kez Bahşayiş Mahallesi'nde pilot bölge olarak başladığımız belediyemize ait 300 dönüm araziye ayçiçek ekimi yapacağız ve elde edeceğimiz yağı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Belediyemizin bir kuruş beklentisi yok. Bugüne kadar 3-5 kişinin yararlandığı bu alanlardan 3000- 5000 vatandaşımız yararlansın istiyoruz. Seneye buğday ekeceğiz, elde ettiğimiz unu vatandaşlarımıza dağıtacağız, samanı hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza vereceğiz.

Her zaman söylediğim gibi bizim işimiz siyaset yapmak değil ilçemize hizmet etmek" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum