Modifiye araç fuarı gerçekleri! İnkarın ardından belgeler ortaya çıktı...

Modifiye araç fuarı gerçekleri! İnkarın ardından belgeler ortaya çıktı...
Avcılar Belediyesi Firuzköy Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen ve Handan Toprak'ın inkar ettiği modifiye araç fuarının kira makbuzu ve tutanaklarına Damga ulaştı. Fuarın organizatörü Uğur Karaduman, belediyeye 10 bin TL kira bedeli ödediklerini belirterek, kendilerinden Başkan Handan Toprak için de plaket yapılmasının istendiğini söyledi.

Avcılar Belediyesi Firuzköy Atatürk Stadyumu'nda düzenlen araç fuarı büyük yankı uyandırmış, Belediye Başkanı Handan Toprak 300'e yakın aracın katıldığı etkinliği inkar    etmişti. Fuarın organizatörü Uğur Karaduman'a ulaşan Damga, belediyeyle yapılan kira ödemesinin makbuzunu ele geçirdi. Karaduman'ın belediyeye biri 3 bin diğeri 7 bin TL olmak üzere 10 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Toprak'a plaket verilecekmiş
Fuarı inkar eden ve kadın belediye başkanı olduğu için kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden Handan Toprak'ın gerçekleri sakladığını belirten organizatör Uğur Karaduman, kiralama sürecinde Spor İşleri Şefi Nevin Burgucu ile görüştüğünü, Handan Toprak'ın özel kalem müdürünün de fuardan haberi olduğunu söyledi. Burgucu'nun kendilerinden fuarda takdim edilmek üzere Handan Toprak için plaket istediğini ifade eden Karaduman, "Saat 09.00'da başladığımız etkinliği polisin gelmesi üzerine 11:00'de bitirmek zorunda kaldık ve mağduriyet yaşadık" dedi.

avcılar atatürk stadyumu modifiye araç fuarı

Bize kumpas kurdular
Polisin stada baskın yaptığını ve izinsiz olduğu gerekçesiyle modifiye araçları dışarı çıkarttığını belirten Karaduman, "Birçok aracımızı bağladılar. Çok sayıda araca da 107 TL ile 5 bin TL arasında ceza kestiler. Yaklaşık 30 bin TL zararımız oldu. Sonrasında sayın Handan Toprak ile görüşmek istedik. Fakat bizimle görüşmek istemedi" açıklamasını yaptı. Kirasını ödedikleri halde organizasyonu gerçekleştiremediklerini ifade eden Karaduman, "Alenen bize kumpas kuruldu. Zararımızın belediye tarafından karşılanmasını istiyoruz" talebinde bulundu.

avcılar atatürk stadyumu modifiye araç fuarı

Hukuki yollara başvuracağız
Belediye Başkanı Handan Toprak'ın haberi olmadan stadın asla kendilerine kiralanamayacağını dile getiren Karaduman, "Gasp edilen paramızı almak için dava açacağız. Belediye Başkanı burada doğruları saptırarak bizi hedef konumuna getirmiştir. Bizim stada zorla girmöe gibi bir lüksümüz olabilir mi? Madem sakıncalıydı neden kiraya veriyorsun? Madem iptal ettin zararımı neden vermiyorsun? Burada bizim suçumuz ne?" diye sordu. EKREM HACIHASANOĞLU

avcılar atatürk stadyumu modifiye araç fuarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum