Nusret Bayraktar: Halk bunlara oy falan vermez!

Nusret Bayraktar: Halk bunlara oy falan vermez!
Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar AK Parti'den ayrılarak siyaset sahnesine çıkan Gelecek ve DEVA partileri hakkında, “Halkta büyük bir Recep Tayyip Erdoğan sevgisi var. Dolayısıyla kimse Erdoğan'ı bırakıp bunlara oy falan vermez” yorumunu yaptı. Bayraktar, "Bugün yaptıkları doğru olmasa da Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun da yanında olanlar bile seçim zamanı oylarını Erdoğan'a verecektir” dedi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve 24. dönem Rize eski milletvekili Nusret Bayraktar Damga'ya konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en yakın isimlerden biri olan Bayraktar, Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Gül'ü, “Hiç bir zaman elini taşın altına koyabilecek cesareti yok” şeklinde eleştiren Bayraktar, Babacan için de “Anlatımı, nezaketi, iyi biri, Anadolu süt kuzusu çocuğu” yorumunu yaptı. Davutoğluna da yüklenen Bayraktar, “Dış politikada olağanüstü yanlışlar yaptı. ABD ile farklı bir dayanışma içine girdi. Dolayısıyla kimse Erdoğan'ı bırakıp bunlara oy falan vermez” ifadelerini kullandı.


CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 55'LERE ÇIKAR

AK Parti'den koparak parti kuran Davutoğlu ile Babacan'ı milletin çok iyi tanıdığını dile getiren Bayraktar, “Milli ve yerli olduğuna inanmak istediğim, aile yapısının düzgün olduğunu bildiğimiz Ali Babacan'ın şimdi İngiltere alt yapısından ibaret olduğuna inanmaya başladım. Dış kaynaklı hareketlerine üzülüyorum. Hep göreve hazır ve AK Parti'nin yıpranmasından kaynaklı var olmuş bir imaj yaratıyor” diye konuştu. Bayraktar, parlamenter sisteme dönüşü de “Hayali bile mümkün değil” diye yorumladı. Bayraktar, “Yaptıkları doğru olmasa da Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yanında olanlar bile oylarını Erdoğan'a verecektir. Cumhur ittifakı'nın oyu yüzde 55'lere çıkar diyorum” iddiasında bulundu.

Mehmet Mert'in söyleşisini okumak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.