Odaya kapatıldı işkenceye uğradı

Odaya kapatıldı işkenceye uğradı
Ataşehir Belediyesi tarafından işten çıkarılan işçilerin haklarını gözetmek ve tekrar işe alınmalarını sağlamak adına belediye binasına giden DİSK Genel-İş Sendika Uzmanı Gökhan Keskin, güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini söyledi. Keskin, “Zorla bir odaya kapatıldım. Odanın içinde yere yatırılıp kafama bastırılıp işkence edilerek, günlerdir işçileri ‘kışkırttığım’ bu yüzden günümün gösterileceği söylenerek küfür ve saldırı ile karşı karşıya kaldım” dedi

DİSK Genel-İş Sendika Uzmanı Gökhan Keskin, sendikal faaliyet için gittiği Ataşehir Belediyesinde güvenlik görevlilerinin saldırısına ve işkenceye varan uygulamalarına maruz kaldığını duyurdu. Keskin, “Bugün her gün olduğu gibi üzerimde DİSK yeleğim belediye binası içinde bulunan sendika işyeri temsilciliğine gitmek için kapıdan girdiğimde güvenlik görevlileri tarafından yolum kesildi. Üzerimde DİSK amblemli yelekle binaya giremeyeceğim söylenirken sayıları sürekli artan güvenlikleri tarafından kollarımdan tutularak engellenmeye çalışıldım. Kendilerine günlerdir bu şekilde binaya girdiğimi, binada temsilcilik odamız olduğunu yetkili olduğumuz Ataşehir Beledisi'nde ve bu binanın birçok yerinde DİSK ambleminin yer aldığını, ayrıca vatandaşın kılık kıyafetine göre keyfi şekilde müdahalede bulunamayacağını burasının bir kamu kurumu olduğunu hatırlatmama rağmen zorlama devam etti” dedi.

ataşehir belediyesi disk gökhan keskin dayak kavga darp

10 PERSONEL BİRDEN SALDIRDI

Yeleği çıkarmaması sonucu güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradığını kaydeden Keskin, “Üstümdeki yeleği elime alarak girmek istediğimde ise yeleğimi kapıdan dışarı atmamı söyleyerek çekiştirip elimden alınmak istendi. Buna izin vermemem ve bu hukuksuzluğa direnmem üzerine ise güvenlik amiri ve 10’un üzerinde güvenliğin saldırısına uğradım. Bu kişiler tarafından zorla bir odaya kapatıldım. Burada da amir ve müdürlerin küfür ve saldırılarına maruz kaldım. Odanın içinde yere yatırılıp kafama bastırılıp işkence edilerek, günlerdir işçileri ‘kışkırttığım’ bu yüzden günümün gösterileceği söylenerek küfür ve saldırı ile karşı karşıya kaldım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.