Recep artık görebilecek

Recep artık görebilecek
Deden toruna görme engelli aileye yardım eli uzandı. Gazetemizin "Dededen toruna büyük dram' başlıklı haberinin ardından, iş insanı sanayici Gökhan Türkeş Öngel, aile ile irtibata geçti. Tüm masrafları üstlenen Öngel, 16 yaşındaki Recep Mert'in ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Kazım Devranoğlu, "Recep artık görme sorunu yaşamayacak" dedi

Babası da kendisi gibi görme engelli olan Sürmeli Mert, gazetemiz aracılığı ile yardım talebinde bulunmuş, 16 yaşındaki oğlu Recep Mert'in ameliyat olmaması durumunda ömür boyu görme engelli olarak kalacağını belirtmişti. Mert'in çağrısına cevap veren iş insanı Gökhan Türkeş Öngel, aile ile irtbata geçti. Prof. Dr. Kazım Devranoğlu'nun, Acıbadem Maslak Hastahanesi'nde gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sonrası sağlıklı gözlerine kavuşan Recep Mert ve daha önce yanlış ameliyatlar sonrası gözlerini kaybederek görme engelli yaşamaya çalışan baba Sürmeli Mert hayırsever iş insanı Gökhan Türkeş Öngel'e teşekkürlerini iletti.

BAŞARILI BİR OPERASYON GERÇEKLEŞTİRDİK
Gökhan Türkeş Öngel'in Avukatı Nilhan Öngel ameliyat sonrası Recep Mert'i ve ailesini hastanede ziyaret ederek bilgi aldı. Prof. Dr. Kazım Devranoğlu, 15 yıl önce de Recep Mert'i ameliyat ettiğini kaydederek, "Şimdi daha sağlıklı bir operasyon gerçekleştirdik. Tıpta hiçbir zaman yüzde yüz oran verilmez ama yüzde 99'dan fazla bir ihtimal ile artık Recep Mert görme sorunu yaşamayacak" açıklamasında bulundu. Daha önce gazetemiz'de yayımlanan "Üç çocuk ile yaşam savaşı" başlıklı haberimizin ardından da ABD'de yaşayan okurumuz Emre Raşit Bingöl, Yeşim Tendik'in işitme engelli oğlunu ameliyat ettirmişti.

gökhan türkeş öngel

DAMGA'YA TEŞEKKÜR ETTİ
İş insanı Gökhan Türkeş Öngel, Gazete Damga'ya teşekkür ederek, "Gerçek ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bu güzel işe vesile olduğunuz için sağolun" açıklamasını yaptı.

BERRİN YEŞİLTEPE

recep mert

recep mert

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.