Seda Özcan nerede? Kocaeli Darıca'dan nereye kaçtı? Müge Anlı arıyor

Seda Özcan nerede? Kocaeli Darıca'dan nereye kaçtı? Müge Anlı arıyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 24 Mart Salı günü işlenen ilk dosyası Seda Özcan ile ilgiliydi. 19 yaşındaki genç kızın Kocaeli Darıca'daki evinden kaçtığı ve Ramazan Şakar'ın yanında olduğu ifade edili. Peki Seda Özcan nerede? İşte detaylar...

Türkiye'nin ekran başına kilitlendiği programlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugünün ilk olayı Kocaeli Darıca'dandı. Annesi ve babasının stüdyoya geldiği Seda Özcan için araştırmalar başladı. 19 yaşındaki genç kızın nereye gittiği ve kimle olduğu merak konusu haline geldi. Anne Fatma Hanım'ın gözyaşları döktüğü yayında Müge Anlı da sert ifadeler kullandı.

Evli bir adamla kaçtı mı?
Yayında kaçtığı öne sürülen Ramazan Şakar'ın yanında olduğu belirtilen Seda Özcan'ın daha önce de evden kaçtığı öğrenildi. Son olarak 4.5 ay evden giden genç kız için babası; 'Ona telefon alarak hayatımın en büyük hatasını yaptım. Tuhaf videolar çekiyor. Orada tanıştığı insanlarla görüşüyor. Bir süredir evden gitmiyordu. Fotoğrafının farklı olduğunu düşündüğüm biri ile gitti' dedi.

Bu kadar salak olunmaz!
Kaçan Seda Özcan'a canlı yayında  tepki gösteren Anlı; 'Yaşının 19 olması reşit olduğun anlamına gelmiyor. Bu kadar salaklık olmaz. O kadar evden çıkmayın diye insanlar çağrı yapıyor, anneni ve babanı buraya getiriyorsun' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.