Sedat Peker'in Esenyurt iddialarına Ali Murat Alatepe'den yalanlama!

Sedat Peker'in Esenyurt iddialarına Ali Murat Alatepe'den yalanlama!
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları Türiye'de infial yarattı. Peker, son olarak eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'yle ilgili iddialar ortaya attı. Peker hakkında suç duyurusunda bulunan ve iddiaların araştırılmasını isteyen Alatepe Damga'ya yaptığı açıklamada, söylenenlerden herhangi birisinin doğru çıkması durumunda kendini benzin döküp yakacağını söyledi. Alatepe'nin selefi Necmi Kadıoğlu ise "Ben resmi evraklara bakarım, onun ötesindekinden şüphe ederim diyerek" iddialara karşı mesa

Suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker'in yayınladığı videolar ve attığı tweetler, Türkiye'de büyük bir tartışma başlattı. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok sayıda iddia ortaya atan Peker, son olarak eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'yi selefi Necmi Kadıoğlu'na kadın tezgahı kurma ve haksız kazanç elde etmekle suçladı. Peker'in açıklamaları sonrası suç duyurusunda bulunan ve iddiaların araştırılmasını isteyen Alatepe, Damga'ya yaptığı açıklamada, "Meclis üyesi olduktan sonra mal varlığımda azalma oldu. Belediye başkanlığı zamanında da azaldı. Peker'in iddiaları ispat edilirse Esenyurt Meydanı'nda kendimi yakacağım" diyerek yargıyı ve müfettişleri göreve çağırdı.


ÇIKARSINLAR ORTAYA KİMİN NE GÜNAHI VARSA HESABINI VERSİN

Sedat Peker'in kendisine Süleyman Soylu ve Ali Murat Alatepe tarafından kumpas kurulduğunu iddia ettiği eski Esenyurt Belediye Başakanı Necmi Kadıoğlu ise "Ben zaten tacize uğramış mağdur olmuş bir kişiyim. Hukuk ne derse o olur. Bana şantaj yapanlar şuanda cezaevinde" dedi. Damga'ya konuşan Kadıoğlu, "Kim yaptı neden yaptı bilmiyorum. Sedat Peker'in ortaya koyduğu iddiaları ben de merak ediyorum. Allah bilir, doğru mu değil mi? Devletimizin kurumları bilir. Ben resmi evraklara bakarım, onun dışında olandan şüphe ederim. Savcılar hakimler var. Çıkarsınlar ortaya kimin ne günahı varsa hesabını versin" dedi. Belediye Başkanı iken istifa eden Necmi Kadıoğlu'nun Peker'in iddialarına ihtiyatlı yaklaştığı görüldü.


KULAĞINA YANLIŞ ŞEYLER ÜFLENİYOR!

İddiaların muhatapları Sedat Peker'i yalanladı. İddiaları yalanlanan Peker ise bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Peker'e çağrı yapan Ali Murat Alatepe, "Senin kulağına üflenenlerin yanlış olduğunu söylüyorum. Sizden kabadayılık bekliyorum. Benim hastanem yok. Ben hiç kirada oturmadım. Benim de çocuklarım var var" açıklamasını yaptı.

Mehmet Mert'in özel haberi ve çok konuşuşacak köşe yazısı için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.