Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapacak mı? İşte cevabı

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapacak mı? İşte cevabı
Güzel oyuncu Seren Serengil geçtiğimiz haftadan bu yana hakkında çıkan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapacağı iddialarını cevapladı. Serengil Nihat Doğan'ın yerine yorumculuk görevini üstlenecek mi? İşte detaylar...

İki genç kızı alıkoyma iddiasıyla suçlanan Nihat Doğan'ın görevine son verilmesiyle yerine kimin getirileceği tartışılmaya başlanmış ve kısa bir süre önce Cengiz Semercioğlu ile birlikte yürüttüğü programdan ayrılan Seren Serengil'in adı bir hayli güçlü şekilde medyada yer almıştı. Başarılı isim hakkındaki söylentilere yanıt verdi ve herhangi bir kanalla anlaşıp anlaşmadığını cevapladı.
 

Yalan!

İnternethaberin yaptığı özel habere göre Recep Kıyatsıl'a verdiği demeçle konuyu değerlendiren Seren Serengil; ‘’Kesinlikle böyle anlaşma yok. Hakkımda bu tür iddiaları çıkaranlar art niyetli. Şu an icin hiçbir kanalla anlaşmadım.’’ dedi.

Düşük rakamlar geliyor

Kendisine birçok kanaldan teklif geldiğini belirten Seren Serengil, şunları ifade etti; ‘’O kadar çok teklif geliyor ki ama hiçbirini kabul etmiyorum çünkü maddi anlamda beni tatmin etmeyen rakamlar öneriyorlar.’’

seren serengil


Cengiz ile program yapmayı isterim

Eski partneri ve yakın dostu Cengiz Semercioğlu ile birlikte güzel bir uyum yakaladığının altını çizen Serengil, ‘’Cengiz Semercioğlu, duayen bir isim. Cengiz’le birlikte program sunmayı çok isterim. Aslında şu aralar önceliğimi sağlığıma verdim. Doğacak çocuğumla ilgilenmek onu büyütmek isterim ama cazip bir teklif gelirse neden olmasın.” şeklinde konuştu.

Neler olmuştu?


Hatırlanacağı gibi reşit olmayan iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası ile gözaltına alınan ve savcılığın talebiyle serbest bırakılan Nihat Doğan, sunduğu magazin programına da veda etmişti. Bu olay sonrası açıklama yapan Ece Erken, Doğan’ın yerine bir başkası ile anlaşıldığını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.